Alandala Cafe: April in Paris - 30 aprilie



Alandala Café te invită joi, 30 aprilie, începând cu ora 20:00 la concertul susținut de către Cătălina Oana Beta (voce) şi  Sorin Romanescu (chitară), “April in Paris”.

Suport: 20 RON
Informatii si rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901

FB event: https://www.facebook.com/events/1427817080867816/

Seara "April in Paris" va fi o călătorie sonoră allanwoodyana prin Parisul/New Yorkul anilor '20, '30, '40, auziţi in culori de jazz. Cântece ce poartă semnătura Cole Porter, Vernon Duke etc. vor vibra unic, specific întâlnirii celor doi. O călătorie romantică, pe alocuri nostalgică, plină de vână, nerv şi culoare însă, acordată perfect la simfonia pe care primavara începe să ne-o în-cânte odată cu minunata luna de aprilie.

Sorin Romanescu este unul dintre cei mai buni chitariști de jazz din peisajul autohton. Compozitor, producător audio și profesor de chitară, a câștigat de-a lungul timpului o notorietate binemeritată, participând în peste cei 20 de ani de experiență la numeroase concursuri, festivaluri și reprezentații pe scene importante din țară și din străinătate. A fost, printre altele, desemnat muzicianul de jazz al anului iar in 2013 a fost nominalizat la premiile "GoPo" pentru cea mai bună muzică originală de film, cu documentarul " Afacerea Tănase".

Cătălina Oana Beta este o prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi vibrantă, revelând prin cântul ei un suflet de o delicateţe rară. Cântăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (folk, blues, electro şi jazz, bossa nova şi choru), Cătălina Oana Beţa face cunoştinţă cu jazzul în perioada facultăţii prin intermediul Pr.-lui Romeo Cozma, Iaşi, şi se îndrăgosteşte iremediabil de bogăţia inepuizabilă a acestui gen muzical. Deşi câştigă premii importante la concursurile muzicale la care participă, după ce termină facultatea, se retrage câţiva ani din viaţa muzicală. În 2008 se mută în Bucureşti şi revine la vocaţia ei, muzica. O voce de catifea pură, sensibilă, plină de subtilităţi şi nuanţe, îşi face tot mai mult simţită prezenţa în ultimii trei ani în peisajul muzicii underground, având o bogată activitate concertistică în Bucureşti şi în ţară.
 
Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala. https://www.facebook.com/AlandalaCafe

0 comentarii: