Finisaj expozitie "Hacia el mar / Spre mare", de Clara Durán

Instituto Cervantes  a pregătit, pentru finisajul expoziției „Hacia el mar / Spre mare” de Clará Durán, o seară interactivă care va decurge astfel:
✼ 18:00 – 19:00: Tur polisenzorial ghidat de Clara Durán cu AMAis (Asociația Metodelor Alternative de Integrare Socială). Vă invităm să parcurgeți expoziția în lipsa văzului, într-o experiență inedită care traduce elementele principale ale lucrărilor prin celelalte simțuri. 
Sunt 2 tururi de 30 de minute cu 6 participanți, 12 locuri în total. Se poate participa numai prin inscriere la: contact@amais.ro
✼ 19:00: Deschiderea generală pentru public
✼ 19:30 – 20:00: Proiecție film work in progress in atelierul și recital al poeziilor în limba spaniolă si română
✼ 20:00 – 21:00: Finisaj
Pe tot parcursul serii, se va putea achiziționa caietul expoziției.
 
Despre Clara Durán:
Născută în Madrid, Clara a absolvit Arte Frumoase la Universidad Complutense din Madrid și la Loyola University Chicago; are un Master la Arte Vizuale (University of the Arts London). În prezent locuiește în București, unde își dezvoltă cariera artistică și, în paralel, face parte din echipa Muzeului Național de Artă Contemporană. Proiectele sale, focalizate pe analiza formelor apei, au fost expuse în Spania, Statele Unite, Marea Britanie, Norvegia și România.

Despre AMAis:
Asociaţia Metodelor Alternative de Integrare Socială a fost înfiinţată la începutul anului 2015. Suntem un grup de tineri cu multe idei şi entuziasm, majoritatea arhitecţi. Scopul nostru este să organizăm evenimente şi să implementăm proiecte care urmăresc integrarea socială a persoanelor defavorizate şi responsabilizarea comunităţii în general. Dorim să folosim spaţiul ca punct de pornire pentru a dezvolta nivelul de percepţie şi conştientizare al fiecăruia, printr-o perspectivă polisenzorială.
 
 Despre SenseAbility:
Proiectul SenseAbility doreşte să implementeze un mod multidisciplinar de abordare a  problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi vizuale în contextul urban existent. SenseAbility este o iniţiativă pe termen lung a Asociaţiei Metodelor Alternative de  Integrare Socială şi propune o platformă socio-culturală, un spaţiu de contact între persoanele cu dizabilităţi vizuale şi persoanele valide.

0 comentarii: