El Capitan - 1 km vertical | cu Teo Vlad si Vasile Dumitrica

El Capitan - 1 km vertical in California | cu Teo Vlad si Vasile Dumitrica, alpinisti
28 noiembrie, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25, in Piata Romana)

* Pentru a ocupa un loc in sala va invitam sa faceti o scurta rezervare telefonica la numarul 0752 285 286 – Journey Pub. Va multumim ca ne ajutati astfel sa pregatim o acomodare eleganta in sala pentru toti participantii. Evenimentul se desfasoara cu intrare libera, in limita a 100 de locuri.

Alpinistii profesionisti Teofil Vlad si Vasile Dumitrica s-au parteneriat pentru a catara un parete vertical pe nume El Capitan, situate in Parcul National Yosemite, din California.

El Capitan este legendar si a marcat alpinismul la nivel mondial. Traseul Salathe Wall, cel pe care l-am parcurs, este unul dintre cele mai frumoase trasee de alpinism din El Capitan si din lume.

_____Teofil Vlad, alpinist____
Incearca sa fie un alpinist polivalent: pana acum proiectele sale de anvergura s-au axat pe ascensiuni alpine si la altitudine (Nanga Parbat 8126m) si in directia cataratului pe stanca, dar mai aproape de casa - in tara si in Europa. “In Yosemite am incercat sa trec la un alt nivel si sa acumulez cunostinte noi despre peretii mari si catararea traditionala.” – Teo

_____Vasile Dumitrica, alpinist____
Vasile este un alpinist cu bogata experienta, din palamresul sau nelipsing varfurile de peste sase mii de metri; savureaza catarea traditionala si are realizari notabile in acest domeniu: anul trecut a parcurs The Nose, poate cel mai cunoscut traseu din lume, in El Capitan. Acum s-a reintors in Yosemite pentru a face un pas mai departe cu Salathe Wall.

Pentru a ocupa un loc in sala va invitam sa faceti o scurta rezervare telefonica la numarul 0752 285 286 – Journey Pub. Va multumim ca ne ajutati astfel sa pregatim o acomodare eleganta in sala pentru toti participantii. Evenimentul se desfasoara cu intrare libera, in limita a 100 de locuri.

Sustinatori: Asociatia Romana pentru Alpinism si Explorare, Merinito, CAF, AKAI, RECON, Federatia Romana de Alpinism si Escalada, Consiliul Judetean Arges

Parteneri media: RRC prin emisiunea Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla,IQool.ro, UrbanThings, RomaniaPozitiva, Gratuitor, Filme-carti.ro, PierdutPrinLume, Munteanu

0 comentarii: