Bilete la vanzare si doua noi confirmari pentru SoundArt Festival 2018



Somali Yacht Club (stoner, UA) si NEED (prog, GR) confirma prezenta la SoundArt Festival 2018 alaturi de Klimt 1918, Koneskin si Methadone Skies. Noua editie SoundArt propune publicului amator de stoner si progresiv un format excentric: trei zile de festival in trei cluburi din Bucuresti – Quantic, Fabrica si Control – intre 11 si 13 mai. Abonamentele si biletele pentru eveniment pot fi achizitionate la pret promotional, incepand de astazi, de pe iabilet.ro
 
SoundArt Festival vine cu un plan aparte pentru a doua editie, invitand toti iubitorii de stoner si progresiv la un weekend de concerte si activitati culturale impartite intre trei cluburi. Quantic Club, gazda primei editii, pastreaza scena principala a evenimentului, dar publicul va avea ocazia sa participle la doua concerte speciale in Fabrica Club, vineri, si in Control Club, sambata. Pentru a-i multumi si pe cei mai selectivi, organizatorii pun la dispozitia publicului multiple variante de abonamente si bilete. 
 
Programul intregului festival este gandit astfel incat sa existe posibilitatea de a urmari toate trupele si de a schimba in timp util locatiile pentru urmatorul concert. Momentele de pauza in Quantic Club vor fi completate de numeroase activitati ale caror detalii vor fi anuntate de-a lungul perioadei de pregatire.
 
Variante de acces la Sound Festival 2018:
Full Pass – abonament care ofera experienta completa SoundArt 2018, mai exact – accesul la toate concertele festivalului din Quantic Club, Control Club si Fabrica Club. Numarul acestui tip de abonament este limitat la 100. Preturi – 105 lei (early bird), 120 lei (normal), 150 lei (la intrare).
Quantic Pass – abonament ce asigura prezenta la toate concertele festivalului SoundArt 2018 din Quantic Club. Preturi – 75 lei (early bird), 90 lei (normal), 120 lei (la intrare).
Control Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Control Club. Preturi – 45 lei (early bird), 60 lei (normal), 75 lei (la intrare).
Fabrica Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Fabrica Club. Preturi – 25 lei (early bird), 20 lei (normal), 15 lei (la intrare).
 
Perioada Early Bird se desfasoara pana pe data de 7 decembrie, urmand ca apoi toate pass-urile –  disponibile, de altfel, pana la inceperea festivalului – sa intre in perioada de preturi normale. Pretul biletelor se va modifica ulterior in timpul evenimentului la intrarea in cluburi.
Biletele pot fi achizitionate prin reteaua iabilet.ro la urmatorul link:
https://www.iabilet.ro/bilete-soundart-festival-2018-30827/
 
Trupe recent anuntate:
Somali Yacht Club – psychedelic stoner/shoegaze/post-metal Ucraina
https://somaliyachtclub.bandcamp.com
Somali Yacht Club, una dintre cele mai importante titulaturi stoner din Ucraina, confirma prezenta la SoundArt 2018 si garanteaza o transa live in cheie psihedelic stoner rock, asezonat cu influente shoegaze si post-metal. Trio-ul si-a inceput activitatea in 2010, dupa un jam session la care au participat mai multe trupe, proiectul devenind in scurt timp trupa principala pentru toti membrii sai. Tot in 2010, demo-ul “Sandsongs” a fost lansat, urmat de participarea trupei la numeroase festivaluri din Europa precum Desertfest, Sonicblast Moledo, Metronome Festival, Inne Brzmienia, Žiežmariai, Respublica. Albumul de debut Somali Yacht Club, “The Sun” a fost lansat in 2014 si a fost urmat de un turneu de promovare alaturi de Etherial Riffian.
https://www.youtube.com/watch?v=0uxVi8o73WA
 
NEED – Prog Rock/Metal - Grecia
https://needband.bandcamp.com/
Calatoria NEED a inceput in 2004, cand formula originara a trupei coagulate in jurul chitaristului Ravaya a inregistrat primul material intitulat "avoidinme". Dupa cateva modificari de componenta, in 2006 trupa a ajuns la formula din prezent. La scurt timp dupa ce NEED a semnat cu Burning Star Records, grupul a lansat albumul de debut "The Wisdom Machine" in noiembrie 2006,  material primit cu entuziasm in presa de specialitate. Odata cu turneul de promovare, NEED a avut ocazia sa imparta scena cu CANDLEMASS, JON OLIVA's PAIN, THRESHOLD și DEADSOUL TRIBE, printre altele. In 2011, NEED au urcat pe scena Sonispehere Festival alaturi de IRON MAIDEN, SLIPKNOT & MASTODON. Trupa se poate lauda si cu prezenta la ProgPower, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate stilului din Statele Unite ale Americii. Recent, trupa a lansat al patrulea album, intitulat "Hegaiamas: A Song for Freedom" si s-a intors dintr-un turneu alaturi de Evergrey.
https://www.youtube.com/watch?v=NEt3O3vMogI
 
Confirmarile anterioare sunt Klimt 1918 (shoegaze/rock/new Wave), Koneskin (progressive/experimental/post-rock) si Methadone Skies (psychedelic/progressive/stoner/metal). Noi trupe vor fi anuntate in curand.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

0 comentarii: