Xanthe Fuller, Mixcloud Head of Community vine în București pe 07 noiembrie la Conferința 'Music and communities' #3



Black Rhino Music continuă seria de conferințe dedicată scenei de muzică electronică unde sunt invitați artiști, promoteri, manageri de label și profesioniști din domeniul industriei muzicale.Scopul întâlnirilor este de a aduce un plus de informație și experiență și de a intermedia un dialog între actorii culturali din industria muzicală.

Invitata acestei ediții este Xanthe Fuller, Mixcloud Head of Community. Xanthe a lucrat timp de 10 ani pentru BBC Radio 1, Radio 2, 6Music, 1Xtra, Classic FM și XFM. A produs evenimente pentru artiști precum Pete Tong, Mary Anne Hobbs și Jamie Cullum.

Discuția va pune accent pemodul în care platformele online de muzică și radio funcționează, despre relația pe care o au cu artiștii dar și cu brandurile comerciale, despre marketing și noile tehnologii pe care le utilizează pornind de la exemplul oferit de Mixcloud, organizație a cărei filosofie a reușit să creeze o comunitate activă formată din artiști, oameni de radio și public.


Conferințele sunt deschise întrebărilor pe tot parcursul lor, încurajînd către un dialog activ între public și invitați.

Accesul la conferințe este gratuit iarînscrierile se fac printr-un email de rezervare la adresa info@blackrhinomusic.ro .


Clubul Expirat este situat pe Strada Doctor Constantin Istrati nr.1, București.

Seria de conferințe este inițiată de Asociația Ginger Group și co-finanțată de Administrația Fondului Cultural Național.
Parteneri: Good Stuff | Grafic Skull | Hangout Music

Black Rhino Music Conference #3: Facebook RSVP here

Proiectul nu reprezintăîn mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

0 comentarii: