S-a deschis oficial R.I.B.S. - Insane Barbecue



Joi, pe 2 noiembrie, s-a lansat oficial R.I.B.S. – restaurantul care se laudă că are coaste şi burgeri atât de gustoşi încât îi provoacă şi pe vegetarienii înrăiţi să îşi trădeze principiile culinare.
Dacă vă place mâncarea scandalos de gustoasă şi texturată, poate ar trebui să treceţi, aşadar, pe la R.I.B.S.
 
Este chiar la parterul Old Town Hotel, intrare dintre Bd. Bratianu, vizavi de Cocor.
 
Mâncarea este de fapt o mixtură între barbecue şi elemente româneşti din segmentul preparatelor din carne. Da, servesc si mititei, încadraţi într-un platou neaoş românesc.
 
Au plating deosebit, care nu ne dă deloc emoţii în privinţa normelor de servire. Ah, da... locul e impecabil.
 
Designul este masculin, modern, cu elemente iberice şi este semnat de Victor Grosu – acelaşi care s-a ocupat de Caju, Naan sau Dancing Lobster.
 
“Nimeni nu pleacă nemulţumit de la noi. Avem ambiţia să îi facem fericiţi chiar şi pe vegetarieni. Meniul nostru este foarte ofertant şi ne dorim foarte mult să îi transformăm pe clienţi în prietenii noştri şi să reuşim să le cunoaştem în detaliu preferinţele”, spune managerul locului, Măriuca Cristea.
 
În plus, în serile de vineri şi sâmbătă, au loc concerte live.
 
Cât despre comunicarea de până acum, cei de la R.I.B.S. îşi asumă că au mâncare excelentă şi nu se sfiesc să le spună şi clienţilor că odată ajunşi la ei, nu o să mai scape de obsesiile meniului lor.
Au lansat chiar şi o rubrică distinctă, tot în stilul de aroganţă asumată :
 
”  #MinutuldeculturaRIBS: Într-o celebra scenă cu @Michelle Pfeiffer din @BatmanReturns din 1992, actrița care o interpreta pe Catwoman a fost nevoită să țină în gură pentru 5 secunde o pasăre vie. Așa e când nu are cine să îți gătească cum trebuie. Vino la RIBS.”, scriu pe Facebook cei de la R.I.B.S.

0 comentarii: