Colaj de Adrian Ghenie la preț record

Going East, licitația de artă postbelică și contemporană a casei de licitații online, Lavacow, a atins un nou record de aproape 350,000 € în seara de 7 noiembrie. A devenit astfel cea mai bună licitație online de la înființarea pieței românești de artă și cea mai bună licitație de artă contemporană din sezonul 2017 - 2018, o dovadă a faptului că vânzările online reprezintă o modalitate excelentă de a obține acces la piețele care până acum nu puteau fi accesate.
 
Trebuie să amintim și recordurile de autor înregistrate, dintre care: Andrei Cădere (Peisaj Suprarealist, 26,000 €) și Napoleon Tiron (Os, 3200 €).
 

Un alt record important a constat în numărul de pași de licitare la lucrarea Getei Brătescu (Vestigiu, 15,000 €), adjudecată în 41 de pași și la lucrarea lui Adrian Ghenie (Van Gogh, 65,000 €), care s-a adjudecat după 27 de pași.

 

Casa de licitații online LAVACOW este activă pe piața românească de peste 3 ani, fiind specializată pe artă postbelică și contemporană. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați site-ul www.lavacow.com
 

0 comentarii: