Fierbințeanu live at Control

Duo-ul art-pop Fierbințeanu prezintă, marți 5 decembrie, după ora 21, la Control Club, un spectacol muzical cu elemente de improvizație, de teatru și coregrafie.

FACEBOOK EVENT

Cei doi artiști revin la Control, în formula Fierbințeanu, după o pauză de doi ani. Spectacolul lor va cuprinde piese noi, precum și elemente de improvizație, experiment teatral și coregrafic.


„De trei ani lucrăm la un album care se numește The Great Scheme Of Things. Nu ne plângem, dar simțim că ne părăsesc nervii și, ca să ne revenim, vrem să facem ceva nou, aproape on the spot, care să ne reprezinte fix în acest moment și să nu fie o lansare de album. Asta vom face la Control, un spectacol muzical cât mai artistic, nou, cu elemente de improvizație, teatrale și experimentale. Vor fi, poate, și părți din melodii mai vechi, reinterpretate”, afirmă membrii formației.


Albumul The Great Scheme Of Things va fi lansat în 2018. The Great Scheme Of Things a fost prezentat, sub formă de spectacol black-box, pe scene de dans contemporan din București și din țară.


Fierbințeanu - Loosen My Grip (video)

 
Fierbințeanu este un duo art-pop format din Gabriela Fierbințeanu (voce) și Cristian Fierbințeanu (voce, computer, instrumente). Formația activează în București, a înregistrat patru albume și a cântat pe unele dintre cele mai importante scene europene (Berlin Konzerthaus, Berghain, și altele). Muzica Fierbințeanu este disponibilă la www.fierbinteanu.com.

Cristian și Gabriela Fierbințeanu mai fac parte, alături de Alex Bălă, din Plurabelle, formație al cărei album de debut a fost lansat de casa franceză Stellar Kinematics.


 
"Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente fabricate în România" - Dilema Veche "Cel mai ciudat și experimental duo din muzica electronică românească" - Vice Romania "Duo-ul psihedelic electronic al României" - Stereo Beasts

Concertul Fierbințeanu de marți, 5 decembrie, este organizat de Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4). Biletele, în valoare de 10 lei, se pot achiziționa în seara evenimentului, la intrare.

0 comentarii: