Psychedelicious Fest

Avem o veste bună pentru iubitorii de stoner și psychedelic rock, dar nu numai: Psychedelicious anunță prima ediție a festivalului care-i poartă același nume, adică Psychedelicious Fest. Evenimentul va avea loc în perioada 27-28 iulie, pe terasa clubului Quantic. 

Festivalul se va desfășură pe durata a 2 zile și îi va avea pe scenă pe Dope Smoker [UK], Ruff Majik [Africa de Sud], Sex Blender [Ucraina], RoadkillSoda [RO], Cardinal [RO] și Purple Caravan [RO].


Formațiile invitate abordează un mix de rock’roll, stoner și rock psihedelic, cu rădăcini în muzica analog, old school 60s & 70s rock și riff-uri groovy: soundtrack-ul perfect pentru zile de vară alături de prieteni. 


Povestea festivalului e simplă: Psychedelicious își dorește să aducă în București trupe străine care abordează această zona muzicală, cu scopul de a susține și promova formațiile underground, atât cele din străinătate, cât și trupele locale, și poate cel mai important, să le ofere celor care se simt bine pe ritmul muzicii pe care o iubesc ocazia să își asculte trupele preferate live. 


Accesul la eveniment se face pe bază de bilet. Acestea vor fi fost puse în vânzare online începând de săptămâna aceasta și pot fi achiziționate astfel:
*Early bird: primele 50 de bilete – 40 de lei
*Pre-sale: următoarele 100 de bilete – 50 de lei
*Bilet normal: 60 de lei
Biletul este valabil pentru ambele zile ale festivalului. 


Se vor putea achiziționa bilete și în zilele evenimentului, de la intrare, în limita disponibilității, astfel: bilete pe ambele zile – 70 de lei, bilete pe o singura zi – 40 de lei.


Psychedelicious face parte din platforma 7inc. Mai multe detalii despre festival sunt disponibile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PsychedeliciousBucharest/

0 comentarii: