Vama, Robin & The Backstabbers si Irina Rimes in “About us”

Ce au in comun   Vama, Robin & The Backstabbers si Irina Rimes? Autenticitatea si sinceritatea pieselor lor.

Ce ii aduce pe aceeasi scena pe Vama, Robin & The Backstabbers si pe Irina Rimes? Dragostea si respectul pentru public.

Cand ii poti vedea pe Vama, Robin & The Backstabbers si pe Irina Rimes pentru prima data impreuna? 21 septembrie, Arenele Romane.

Toamna aceasta incepe cu unul dintre cele mai spectaculoase concerte: Vama, Robin & The Backstabbers si pe Irina Rimes pe aceeasi scena, cantandu-si piesele cu sinceritate si multa emotie.

Unii dintre cei mai autentici artisti din Romania, mai preocupati de a-si transmite emotiile publicului decat de un succes imediat de casa, Vama, Robin & The Backstabbers si pe Irina Rimes spun pe 21 septembrie la Arenele Romane o poveste despre ei si relatia lor cu publicul.

Va fi un concert in care fiecare dintre cele trei nume din line-up va vorbi despre intimidate, dragoste, curaj, despre a fi tu insuti si a nu respecta normele societatii.

“About us" e despre spectator, dar si despre artiști.

“About us” e despre intimitate, despre a te simti bine in pielea ta, despre confortul pe care-l gasesti in muzica. E despre o lume cool, smart, a oamenilor pe care-i recunosti dintr-o privire ca seamana cu tine.

“About us” este organizat de Sublime România și promovat de Radio Guerrilla; biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone și, online, pe iabilet.ro.

0 comentarii: