7inc prez: Ulcerate[NZ] / Rotheads / Walk The Abyss / Mercy's Dirge / 11.04.2019 / B52


Ulcerate vor susține unul dintre singurele 5 concerte din Europa din acest an în București, joi, 11 aprilie, în Club  B52 (11 Iunie, nr 50). În deschiderea evenimentului vor performa  Rotheads, Walk The Abyss și Mercy’s Dirige.
 
Ulcerate este o trupă fondată în anul 2000 în Auckland, Noua Zeelandă. Trupa îmbină pasajele death metal cu cele black metal care dau un sound dark și heavy trupei. Primul material discografic  a fost lansat în anul 2004, urmat de alte 4 albume, ultimul album fiind lansat in 2016 la Relapse Records. Shrines Of Paralysis este un album care conține 8 piese, o abordare tehnică nouă  care îmbină mai multe stiluri decât albumele precedente și care oferă pieselor un aer dramatic, dark, dar și cu secvențe atmosferice și doom. Acesta poate fi găsit pe platforma Bandcamp, alături de celelalte materiale discografice (https://ulcerate.bandcamp.com/). Ulcerate au concertat alături de trupe ca de exemplu: Nile, Decapitated, Behemoth, Cannibal Corpse, Deicide.
 
Rotheads este o trupă old school death metal, fondată în anul 2014 în București, România. Aceștia au lansat două materiale discografice, primul în 2016 iar al doilea în 2018, materiale ce pot fi găsite pe Bandcamp (https://rotheads.bandcamp.com/). Rotheads au împărțit scena cu trupe ca Disease, Mystifer, Necrovile.
 
Walk the Abyss este o trupă deathcore din București. Trupa a luat naștere în anul 2011. Ideea principală a proiectului, de unde vine și numele, este ideea contrastantă a călătoriei în abis reprodusă prin tehnicile chitarei și ale bass-ului dar și prin breakdown-uri. În anul 2014 și-au lansat primul lor material discografic. The Disclosure Between Surface And Self este albumul ce combină elemente djent, hardcore și progressive metal. Acesta poate fi ascultat și cumpărat pe Bandcamp (https://walktheabyss.bandcamp.com/releases).
 
Mercy’s Dirige este o trupă de black metal combinat cu death metal din Suceava. Aceasta este fondată în anul 1991. Influențele care au stat la baza formării proiectului sunt Venom, Celtic Frost, DarkThrone, Napalm Death, Necrophagia. Mai multe detalii despre trupă și materialele discografice le găsiți pe mercysdirge.com.
 
Programul evenimentului
Doors Open @ 19:30
20:00 Mercy's Dirge
21:00 Walk the Abyss
22:00 Rotheads
23:00 Ulcerate

 
Biletele pot fi achiziționate online de pe platforma AmBilet.ro (https://ambilet.ro/tc-events/ulcerate-bucuresti) sau Eventbook (https://eventbook.ro/music/bilete-ulcerate) la prețul de 75 lei sau de la intrarea în club, în seara evenimentului, la prețul de 100 lei.
 
Acesta este un eveniment susținut de 7inc, o comunitate care susține și promovează muzica underground din România prin fonduri proprii, din pasiune pentru muzică, din dorința de a ajuta, dezvolta și extinde ideea de colectiv al underground-ului.

0 comentarii: