Tur ghidat al cabinei de proiectie la Happy Cinema


Grupurile organizate de copii pot vizita cabina de proiecție la Happy Cinema București în săptămâna 15-19 aprilie.
 
În săptămâna 15-19 aprilie Happy Cinema București invită copiii să descopere secretele din spatele marelui ecran de cinema. Vraja proiectării filmelor este explicată pe înțelesul celor mici, care pot vizita cabina de proiecție Happy Cinema București. 
 
De unde ajunge imaginea pe ecranul de cinema? Cum arată echipamentul de proiecție și care sunt misterele utilizării lui? Cum arată “fizic” filmele din programul de cinema? Copiii vor vedea locul din care pornește imaginea și sunetul unui film proiectat în  sala de cinema și vor beneficia gratuit de un mic tur explicativ.
 
Cabina de proiecție va putea fi vizitată de grupurile organizate de minim zece copii înainte sau după vizionarea unei animații din program în perioada 15-19 aprilie.  
 
Happy Cinema propune această activitate atât grupurilor de elevi din Școala Altfel cât și grupurilor organizate de copii cu vârste între 7-14 ani. 
 
 “Una din valorile Happy Cinema cu care ne mândrim este accesibilitatea. Ne place să fim aproape de clienții noștri și să le oferim întotdeauna o experiență diferită și inovativă. Prin această invitație ne deschidem cinematograful către publicul tânăr, care este de obicei foarte curios să afle cât mai multe și să înțeleagă mecanismele din spatele vizionării unui film.  Astfel, turul cabinei de proiecție va fi posibil în săptămâna 15-19 aprilie la Happy Cinema București”,  declară Ecaterina Mateescu, administrator al Happy Cinema.
 
Vizita se poate realiza doar cu o programare în avans pe adresa de mail office@happycinema.ro sau telefonic la numărul 0775569976.  Vizita va dura aproximativ 15 minute, cu un număr maxim de 25 de persoane per grup. Pentru grupuri mai numeroase, se vor organiza vizite succesive.
 
Printre animațiile pe care copiii le pot viziona în aprilie la Happy Cinema se numără Dumbo 3D, Jack și figurinele fermecate, Missing Link și Parcul de distracţii.
 
Website: www.happycinema.ro

0 comentarii: