Bujor Stoicovici & The Cozy Band // Stuf Bucuresti

Bujor Stoicovici este un muzician român, contrabasist, compozitor și producător activ în underground încă de pe la mijlocul anilor '90. Este membru fondator și compozitor pentru trupe ca Party Poopers, Baba Novac, Butterflies in My Stomach și TiPtiL. În anul 2017 a hotărât să pornească o carieră solo de compozitor și producător.

Muzica ce ni se propune în această seară este compusă și aranjată de Bujor Stoicovici și are la bază o serie de piese de referință din muzica românească, unele mai vechi, cum sunt: ”Tricoul” și ”Prințesa Blue” și altele mai noi, precum ”Noaptea aceea” sau ”Cuplul perfect”.

Toate piesele sunt orchestrate într-o manieră acustică și se bazează pe două direcții stilistice ”Nuevotango” și ”Newfolk”. Majoritatea textelor sunt scrise de Bujor Stoicovici și urmăresc trăirile din viața de cuplu, poveștile de iubire care de multe ori sunt trăite în mod diferit de către parteneri, de la primele lor emoții până la golul ce îi separă în timp sau îi aduce împreună într-o altfel de poveste.

Orchestra ”the Cozy Band” reunește muzicieni valoroși, colaboratori mai vechi sau mai noi în proiectele lui Bujor Stoicovici:
Alexa Lucia Istrate și Bogdana Maria - voci
Alexandru Sabadac - clarinet
Ionuț Mititelu – chitară
Mugurel Coman – pian
Bujor Stoicovici – contrabas și voce
Invitați speciali ai serii vor fi Vlad Gorneanu, solistul trupei ZOB, Bogdan Tudor, basul grupului ”Blues Noise” și Ramon Grigorescu, solistul fostei trupe Baba Novac

Bilet: 30 lei
www.facebook.com/bujor.stoicovici  

www.youtube.com/bujorstoicovici

Open doors: 19:00
Concert after 21:00
Preț bilet: 30 lei

FB Event
Rezervă-ți o masă la: 0724 788 388

#DontWorry #beHappy #beStuff

Biletele disponibile în curând in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,
pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

0 comentarii: