Creativitatea dusa pe cele mai inalte culmi la #Creativo de Toamna 2019

Designeri, stilisti, influenceri, persoane publice, trendsetteri, pasionati dar si antreprenori din industia Fashion, peste 6000 la numar au participat in weekendul 2-3 Noiembrie la a VII-a editie #Creativo, eveniment care de 4 ani reuneste si sustine industriile creative din Romania.
 
Evenimentul a avut loc la ARCUB care la fiecare editie este transformat intr-un "hub creativ" unde fiecare camera spune o poveste, o poveste presarata in acest an cu peste 15 conferinte si 40 de ateliere Gratuite, gandite pentru a incorpora toate nevoile si pasiunile participantilor. Trainerii specialisti Atelierele ILBAH, Veronica Frisan, Magdalena Ionel, Silvia Serban, Iulia Vlad, Andrei Onita, Lica Marinescu, Iulia Costescu, Karina Trifu, Zgura Ancuta, Mirela Diaconu dar si fosti cursanti, Andreea Popa, Marius Nica si Ema Rolea au oferit participantilor in cadrul atelierelor de desen, croitorie, drapaj, si tipare, experiente unice dar si ocazia de a interactiona cu oameni cu pasiuni comune, dat fiind si motorul din acest an, “Art brings us together!”.

Absolventii cursurilor de #fashion de la #AteliereleILBAH si-au expus piesele vestimentare in cadrul acestei editii de #CREATIVO, Stefan Hamza, Andreea Popa, Monica Diaconita, Marius Nica, Alina Vlad, Ciuciu Cristina, Diana Amar, Maria Radulescu, Denisa Pricopie

Cusut si Brodat si Tipare de Croitorie unii dintre organizatorii evenimentului au conturat frumoasa poveste #Creativo 2019 prin inovatie dar si traditie, care a fost adusa in actualitate de Brother, unul dintre partenerii principali ai evenimentului care a pus la dispozitie toate masinile de ultima generatie, de la masini de cusut caznice pana la masini industriale de print si broderie computerizata. Mai mult de atat, Simona Noroc a oferit parfum povestii printr-o demonstratie de arta florala spectaculoasa.

Creativitatea ne-a adus impreuna la Conferintele #Creativo!
Editia cu numarul VII a raspuns controversatelor intrebari: Cum iti conturezi o cariera in industria modei din Romania? Cum iti construiesti o afacere si de unde putem obtine finatare? Ce endorseri alegem si cum ne promovam brandul? Cum creem strategii de Marketing Online si Offline?

Nici Silvia Serban, Veronica Frisan si Mirela Diaconu traineri Atelierele ILBAH la cursul de Design Vestimentar au oferit inside-uri tinerilor designeri aflati la inceput de drum si cum un curs de Design Vestimentar iti poate deschide noi drumuri in industria modei.

Tineri antreprenori au putut alege din 4 conferinte dedicate dezvoltarii si punerii bazei unei afaceri: Conferinta Antreprenori in Romania sustinuta de Florin Jianu, Radu Margarit, Vlad Iliescu si Flori Pipa, Finantarea Afacerilor Mici – reala sau o poveste, sustinuta de Cristian Burcea, Manager Regional BT Mic, cu o experenta de peste 11 ani in domeniu, Start Up Nation 3.0 sustinuta de Radu Margarit si Strategii de Marketing Online pentru Industriile Creative sustinute de Florin Petu care pentru a doua oara a ridicat participantii in picioare si a oferit informatii pretioase.

Tinerii designeri Diana Amar, Amos Midas si Dragos Constantine au dezvaluit in cadrul Conferintei Young Designers – From ZERO to HERO provocarile cu care se confrunta un nou venit pe piata modei din Romania si cum concuram cu veteranii industriei, iar Andra Andreescu, Ana Florea (AFMF) si Silvia Serban au oferit secretele unui designer deja ancorat in industria fashion.

Pentru ca traim in era vitezei in care online-ul a acaparat si industria de fashion, iar promovarea se face acum pe toate canalele de social media, Deea Codrea, Ioana Visanescu, Denisa Matei si Mihaela Gurau, influencerii noii generatii au vorbit despre ce inseamna sa fii influencer, cat de reale si cata munca se afla in spatele unei postari pe instagram. Conferinta “The Brain behind the Brand” sustinuta de Otrava, Roxana Maya si Alina Vlad a fost una arhiplina, cu multe intrebari si tot la fel de multe raspunsuri. Nici trendurile anului 2020 in materie de fotografie nu au ramas nediscutate, unde unii dintre cei mai cautati fotografi de editoriale fashion, Christian Tudose, Raluca Mrgescu si Alex Matei au fost speakeri.

Moderatorii Conferintelor #Creativo au fost: Nicolete Ispasescu, Diana Bart, Stefan Ciobanu, Monica Radulescu, Mihaela Amariei, Cosmina Pasarin si Ines Turturica.

Vedete, persoane publice, influenceri dar si pasionati de moda au fost prezenti la editia cu numarul VII #Creativo, le multumim pentru participare “Stay true, be creative, keep being pozitive”

Organizatori: Atelierele ILBAH – Cursuri de Calificare si Formare Profesionala, CusutSiBrodat.ro, Brother, TipareDeCroitorie.ro
#Creativo, editia a VII-a, nu ar fi fost posibila fara ajutorul partenerilor, colaboratorilor si tuturor celor implicati!

Eveniment sustinut de Banca Transilvania si Virgin Radio

Parteneri princilali: ARCUB, Primaria Capitalei, BeautyOne, Prym, Wilcom, Gemini CAD Systems, Geko, Mimaki, Emidale

Parteneri: Metal Creativ, Exotique, Vitamin Aqua, Sloop, Beraria H, Gramma Wines

Colaboratori: La Projet D’Amour, PTIR, Mirela Diaconu, Silvia Serban, Veronica Frisan

Parteneri media: Revista BIZ, A list Magazine, DivaHair.ro, Business Texin, Radar de Media, Marea Dragoste, Revista Atelierul, Sava Ionut, InStilulMeu.ro, The Socialite, Social Agenda, IQool, Bucharest Style, Famost, Revista FPM, e-femeia.ro

Felicitari si multumiri speciale tuturor!
www.club-creativo.ro

0 comentarii: