Jumătate dintre librăriile rețelei CLB se redeschid începând de astăzi

După o lună de la închiderea întregii rețele, Compania de Librării București (CLB) redeschide astăzi, 4 mai 2020, aproximativ jumătate dintre librării. Lista locațiilor repuse în funcțiune include atât librării poziționate în centrul capitalei, cât și spații aflate în mijlocul cartierelor. Decizia pentru redeschiderea fiecărui spațiu în parte a fost luată de conducerea unității, în urma consultării cu librarii din fiecare unitate. Treptat, și celelalte librării din rețea urmează a fi repuse în funcțiune, lista lor urmând a fi actualizată atât pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/clbsa/), cât și pe site-ul CLB (www.clb.ro).
 
„Suntem foarte bucuroși că putem anunța redeschiderea a jumătate dintre librăriile rețelei Companiei de Librării București. Îi asigurăm pe toți prietenii noștri că accesul publicului se va desfășura în condiții de maximă siguranță, respectându-se reglementările în vigoare. Sunt convinsă că după o lună de izolare la domiciliu majoritatea bucureștenilor doresc să se întoarcă în librăriile noastre, răspândite în toate cartierele. Elevii și studenții care urmează cursurile online, părinții care lucrează de acasă, și nu numai ei, au cu siguranță nevoie de produse de papetărie și rechizite, ca să nu mai vorbim de cărți și manuale. Având convingerea că suntem deja pe cale să depășim cu bine această experiență complicată, suntem din nou la dispoziția clienților noștri și îi așteptăm cu drag să revină în «familia CLB»”, a declarat Marieta Seba, directoarea generală a Companiei de Librării București.
 
La nivelul librăriilor redeschise au fost luate o serie de măsuri, menite să contribuie la siguranța și sănătatea celor aflați în incinta locațiilor: respectarea regulilor de distanțare socială, dotarea cu dezinfectanți pentru personal și clienți, pentru spații și suprafețele de vânzare, precum și dotarea fiecărui spațiu în parte cu măști de unică folosință, confecționate chiar de angajații CLB, în luna cât librăriile au fost închise. În plus, în avanpremiera redeschiderii, s-a efectuat dezinfectarea spațiilor cu ajutorul unei firme specializate.
 
Pentru a scurta timpul de căutare, echipa CLB le aduce aminte clienților că pot comanda produsele online, pentru a le ridica apoi de la orice librărie disponibilă, scurtând astfel timpul alocat achiziționării și banii pentru transport.
 
Site-ul CLB (www.clb.ro), unicul canal de legătură al companiei cu clienții în ultima lună, rămâne în continuare la dispoziția celor care doresc să achiziționeze produse editoriale sau de papetărie. 
 
Compania de Librării Bucureşti este cea mai importantă rețea de librării care a supraviețuit cu succes după Revoluție. În prezent CLB numără 43 de librării, răspândite unitar în toate cele 6 sectoare ale capitalei, cele mai multe dintre aceste filiale fiind renovate de-a lungul timpului. De la carte şi manuale şcolare, la produse de papetărie şi jucării, oferta companiei este dintre cele mai bogate.
Anul acesta, Compania de Librării Bucureşti aniversează 70 de ani de la fondare.

0 comentarii: