Clubbing 08 : Dj Mara in Studio Martin 19.08 - Review





Vineri 19 martie a avut loc aniversarea Anyplace.ro in Studio Martin.
Un eveniment pe care l-am recomandat si pe care sper ca unii dintre voi nu l-ati pierdut deoarece a fost un real succes.
Miss Dj Mara (FWD Agency) s-a ocupat de warm si a fost intr-adevar unul de exceptie.
Cu o vasta experienta in spate, cu sute de ore de mixat si cu multe evenimente importante la activ Mara n-a dezamagit nici de aceasta data.
Desi parte a publicului venise pentru 2 Crazy Bastards (ce au mixat interesant dar sincer nu m-au impresionat prea tare) dar si pentru invitatul special Alex Meshov (Rus)care se asemenea nu a "rupt" gura targului cu totii au fost placut impresionati de Mara si mai mult ca sigur ca daca ar fi continuat mixul nimeni nu s-ar fi suparat.
Practic Mara a fost cea care a creat vibe-ul party-ului si a facut asta fara a se cantona intr-un stil anume si fara a-si baza mixul doar pe latest of the latest pentru ca pana la urma muzica este cea care conteaza si nu anul release-ului.
Asa ca...daca ai ratat party-ul din Martin pot spune ca ai ratat un show interesant si iti recomand ca data viitoare sa fii prezent la un event cu Mara pentru ca sigur te va incanta.
Iar daca ai fost acolo...mai mult ca sigur te-ai incantat si distrat si vei fi prezent si la urmatoarele ei evenimente.

0 comentarii: