Maratonul Filmelor "Adevarul"



În zilele de 5 şi 6 septembrie aveţi ocazia să urmăriţi, în cinematografe, comediile din colecţia BD
Maratonul filmelor „Adevărul" vă invită să vizionaţi, gratuit, pe marile ecrane, 24 de ore din 24, filmele din seria Brigada Diverse.
Aveţi ocazia să vă întâlniţi pe marile ecrane cu actori de excepţie ai cinematografiei româneşti, în comedii de neuitat: Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Iurie Darie, Puiu Călinescu, Sebastian Papaiani, George Mihăiţă şi alţii. Încă de la apariţia primului film din serie, „BD intră în acţiune", pelicula s-a bucurat de un mare succes de public, comparabil cu cel pe care-l înregistra nouă ani mai târziu pelicula „Nea Mărin Miliardar".

Locuri pentru toată lumea!
Ziarul „Adevărul" pune la dispoziţia publicului săli de cinematograf din Bucureşti (Cinematograf „Patria"), Cluj (Cinematograf „Republica"), Iaşi(Cinematograf „Republica") şi Timişoara (Cinematograf „Timiş").

Evenimentul se desfăşoară între 5 şi 6 septembrie 2008, iar „biletul de intrare" va fi un ziar „Adevărul" din ziua respectivă. Cea mai mare capacitate de locuri (1.014) o are Cinematograful „Patria" din Capitală.

Şi totuşi, dacă nu mai găsiţi locuri pentru filmul dorit, nu trebuie decât să aşteptaţi câteva ore din aceeaşi zi (sau din aceeaşi noapte) şi pelicula va rula din nou.
Acesta este şi scopul maratonului: locuri pentru toată lumea! În plus, fiecare e liber să-şi aleagă ce loc doreşte din sala de cinema, pentru că nu există bilete adevărate, ci doar ziarul „Adevărul".

De pe 10 septembrie filmele se vor distribui gratuit si cu ziarul "Adevarul".

1 comentarii:

Unknown | 3 septembrie 2008 la 10:19

nenea si de unde i-au si eu un ziar ca vin si eu!!!!