Cinema 02



"Burn After Reading" este cea mai noua productie a fratilor Coen (Ethan si Joel).
Este un film care te va tine tintuit de scaun pana la final.
Practic subiectul nu este chiar cel mai "greu" posibil insa absurdul cu care este el prezentat si manevrat nu poate decat sa te incante.Astfel avem un agen CIA dat afara pentru ale sale probleme cu bautura (John Malkovich) cu o sotie ce este caracterizata ca o catea fara suflet (Tilda Swindon) ce la randul sau are un amant (George Clooney) ce lucreaza la Trezorerie si care in 20 de ani n-a tras niciodata cu pistolul din dotare...pana acum cel putin.
Mai avem o femeie de 40 de ani (Frances McDormand) ce doreste sa aiba 4 operatii esterice pentru a-si imbunatatii felul in care arata si care lucreaza la o sala de fitness iar unul dintre cei mai buni prieteni si partener al sau de actiune este un instructor gay (Brad Pitt).
Si toti alearga pentru a pastra sau vinde ceea ce ei cred ca ar fi secrete de stat.
Practic tot felul de personaje ale caror vieti se intrepatrund si care creeaza o excelenta senzatie a faptului ca poti vedea mari actori ce joaca excelent rolul de tampiti.
Un film ce merita vazut si care iti va aduce mai mult ca sigur zambetul pe buze.


"Tropic Thunder" reprezinta cel mai bine zicala care spune ca "daca americanii n-ar face filme idioate atunci cele europene n-ar parea atat de reusite".
Cel de al zecelea film ce il are pe Ben Stiller ca regizor este un fiasco total.
In pofida unei distributii ce abunda de actori buni (in alte filme si roluri) cum ar fi Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr., Steve Coogan sau Tom Cruise filmul reuseste sa dezamageasca imens.
Prezentat ca o comedie, desi personal n-am reusit sa zambesc macar la gagurile de pe ecran, productia de fata pare mai mult o insiruire de momente de idiotenie crasa si pura care pur si simplu iti rapesc o ora si jumatate din viata.
O productie ce merita evitata si care ma face sa ma intreb : oare cat de prost sa fie un festival ca "Golden Trailer Awards" ce i-a acordat premiul pentru cea mai buna comedie?

De vazut 01

Tot zapand pe net in ultima saptamana mi-au atentia tot felul de chestii pe care vreau sa le impart si cu voi :

In primul rand ar fi site-ul Techno Tuesday pe care l-am redescoperit si care in fiecare marti va ofera cate o noua banda desenata pentru a va incanta saptamana.
Spun redescoperit pentru ca prima oara am dat de el dupa ce l-am auzit ca recomandare la Clandestino.
Mai jos aveti propunerea acestei saptamani si nu uitati ca martea sa va acordati pauza de benzi desenate.


Pe urma ar fi blogul Crinei si al Valentinei unde iti recomand cel putin doua posturi interesante (desi n-ar fi rau sa treci prin toate) si anume cel intitulat "Statui bizare :)" unde ai parte de o portie serioasa de arta contemporana precum si "Egalitate preferentiala/inegala - "manifest" anti-feminist".

Iar cea de a treia recomdare vine de pe zona muzicala si este o melodie peste care am dat din greseala pe Youtube. Apartine unei trupe pe nume Siouxsie and The Banshees despre care nu prea stiu multe in momentul de fata iar melodia se numeste "Face to Face" si are un foarte interesant sound care ma duce cu gandul la romanele gotice apartinand lui Charles Dickens. Iti propun sa asculti si cine stie poate te va incanta.

DjMag Top 100 2008 Review



A trecut cea mai importanta zi pentru scena clubbing iar ecourile deja se fac auzite.
Ieri seara la Londra prestigioasa revista DJMag a anuntat clasamentul celor mai buni 100 de DJ ai 2008 in urma voturilor voastre.
Ca parere personala pot spune ca nu ma surprinde deloc prezenta pe prima pozitie a lui Armin si consider ca este deplin meritata.
Sper si in acest an ca si pana acum ca si ascultatorii din Romania sa invete ce este muzica "trance" si sa puna mana s-o asculte la fel cum au facut cu minimalul.

Clasamentul final este :
01. Armin van Buuren
02. Tiësto
03. Paul van Dyk
04. Above & Beyond
05. David Guetta
06. Ferry Corsten
07. Sasha
08. Markus Schulz
09. John Digweed
10. Infected Mushroom

11. Deadmau5
12. Carl Cox
13. Sander van Doorn
14. Paul Oakenfold
15. Richie Hawtin
16. Hernan Cattaneo
17. James Zabiela
18. Andy Moor
19. Eddie Halliwell
20. Axwell

21. Eric Prydz
22. Kyau & Albert
23. Gareth Emery
24. Sven Väth
25. ATB
26. Anderson Noise
27. Joachim Garraud
28. Bobina
29. Fedde le Grand
30. Dubfire

31. Aly & Fila
32. Judge Jules
33. Umek
34. Matt Darey
35. Ricky Stone
36. Ricardo Villalobos
37. Lange
38. Daft Punk
39. Benny Benassi
40. Bob Sinclair

41. Deep Dish
42. Mark Knight
43. Astrix
44. Marco V
45. The Thrillseekers
46. Laidback Luke
47. Danny Tenaglia
48. Menno de Jong
49. Marco Lenzi
50. Andy C

51. Offer Nissim
52. Martin Solveig
53. Adam Sheridan
54. Sean Tyas
55. DJ Feel
56. Yahel
57. Roger Sanchez
58. DJ Shah
59. Sander Kleinenberg
60. John O'Callaghan

61. Blank & Jones
62. Cosmic Gate
63. Steve Angello
64. Simon Patterson
65. Gabriel & Dresden
66. Richard Durand
67. Laurent Wolf
68. Matt Hardwick
69. Chris Liebing
70. Erick Morillo

71. DJ Hype
72. Signum
73. Justice
74. Dirty South
75. Wally Lopez
76. Magda
77. Lisa Lashes
78. Pete Tong
79. DJ Vibe
80. Bad Boy Bill

81. Tiddey
82. Greg Downey
83. Marcel Woods
84. Nick Warren
85. Solar System
86. Skazi
87. Mike Koglin
88. Mauro Picotto
89. Sébastien Léger
90. The Chemical Brothers

91. Steve Lawler
92. Fatboy Slim
93. Solarstone
94. Astral Projection
95. Leon Bolier
96. Nic Fanciulli
97. Ronski Speed
98. Tocadisco
99. Booka Shade
100. Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden

De mentionat faptul ca Luciano este pe pozitia 109, Armand van Helden pe 119, Dave Seaman 122, Danny Howells 123, Marco Carola 128, Trentemoller 130, Jeff Mills 134.
Astfel ajungem la concluzia ca cei care sunt considerati a fi importanti pentru muzica electro in Romania, si care tot sunt "tarati" prin cluburile noastre nici macar nu intra in primii 100. Oare sa fie o problema de educatie muzicala?
Ramane de auzit.

Clubbing 17



Mash-up este un club de care am citit in urma cu 3 saptamani in suplimentul "Dupa afaceri" al "Ziarului Financiar". Este un club proaspat deschis si ce pare destul de interesant ce se afla pe strada Mihai Eminescu la numarul 89.
Ei bine acest club nou deschis te invita vineri 31 octombrie la unul dintre cele mai interesante event-uri legate de Halloween si spun asta datorita prezentei la platane a lui Unu' si Greeg (ProFM Dance).
Astfel vineri, 31 octombrie, Mash-up iti aduce "J'ai Electro" party de la orele 22:00cu o intrare de 15 lei si cu Unu', Greeg (ProFM Dance) si Byby & Eddy la platane.



Sambata 1 noiembrie are loc un eveniment interesant pe care ti-l recomand in club Fabrica.
Free shop, hand made sale si proiectii video ? 3 in 1!
Yazee si Komunitas va asteapta sambata 01 noiembrie la club Fabrica la evenimentul "1.99 sau ceva la schimb".
Ce va oferim? Un free shop bazat pe schimb (haine, gadgets, CDuri cu filme sau muzica, jucarii, orice vrei sa dai la schimb), *artisti care isi pun la vanzare diverse
Obiecte hand-made si proiectia documentarului Zeitgeist Addendum.
*Artistii ce doresc sa participe in zona de HAND MADE SALE sunt bineveniti!
Intrarea la eveniment va fi 1.99 lei sau ...ceva la schimb.

Ne vedem acolo!

DjMag Top 100 2009 Preview



Ei bine astazi este una din cele mai importante zile pentru industria clubbing.
Astazi apar rezultatele oficiale ale topului 100 DjMag.Voi i-ati votat si voi i-ati ales iar acum a sosit momentul sa vedem cine este cel mai important Dj din lume si cine a ajuns in cei mai importanti 100.
Evident ca in fiecare an topul a scapat cu o zi inainte pe piata insa intr-o varianta ce nu poate fi considerata oficiala.
Locul 1 in aceasta varianta este ocupat tot de Armin van Buuren, pe locul 2 il gasim pe Tiesto iar pe 3 se afla Paul van Dyk. Clasamentul primilor 10 este completat de Above&Beyond (4), David Guetta (5), Ferry Corsten (6), Sasha (7), Markus Schultz (8), John Digweed (9) si Infected Mushroom (10).

Postul de radio britanic Kiss 100 va difuza o editie speciala pe data de 1 noimebrie, dedicata topului 100 DJ Mag. Pe parcursul a doua ore, aproximativ patru seturi din cadrul evenimentului vor fi transmise, pentru cei ce nu reusesc sa ia parte la eveniment.

Line-up-ul complet al show-ului din data de 29 octombrie este urmatorul: Laurent Garnier, Deadmau5, David Guetta, Mark Knight, Laidback Luke, Fedde le Grand, Josh Gabriel, Marcus Schulz, Marco Lenzi, Kyau & Albert si Beardyman.

Maine iti aduc si topul oficial.

Festivale Internazionale del Film di Roma 02



Dupa cum am promis revin cu informatiile legate de "Festivalul International de Film de la Roma" si iata ce am mai aflat din Corriere della Sera despre ce s-a intamplat in ultimele zile.

Ziua a treia a adus in fata publicului filmul francez "Aide toi, le ciel t'aidera" aflat in competitia oficiala.Acesta a fost primit cu aplauze indelungi din partea publicului si pare a fi unul dintre favoriti la castigarea premiului suprem.
Aceeasi zi a adus si prezentarea celui de al cincilea film italian aflat in competitie "Galantuomini" ce apartine lui Edoardo Winspeare. Regizorul austriac este si el un favorit la castigarea marelui premiu si reamitesc ca in 2003 el a castigat "Premiul Orasului Roma" in cadrul "Festivalului de Film de la Venetia" pentru productia "Il Miracolo".
Cea mai noua productie a lui Winspeare "pune protagonistii in fata unei dileme shakespeariene: alegerea intre drepate si dragoste" dupa cum afirma chiar autorul.
Tot cea de a treia zi a adus si prezentarea filmului "Easy Virtue", o comedie spumoasa, semnat de Noel Coward ce ii are in distributie pe Kristin Scott Thomas, Jessica Biel, Colin Firth si Ben Barnes. Productia prezinta razboiul psihologic intre doua femei pe fondul unei Anglii decadente.

Insa protagonistul principal al editiei din acest an al festivalului este Viggo Mortensen. Asta datorita prezentei sale in doua filme, "Appaloosa" si "Good", dar si datorita faptului ca i-a atacat atat pe George W. Bush cat si pe Silvio Berlusconi spunand ca "lumea de multe ori alege omul ce poate aduce mai putin rau unei tari asa cum este Berlusconi in cazul Italiei, sau Bush in cazul tarii mele. Iar dupa ce ai facut alegerea asta nu te mai poti plange". Acesta a continuat spunand ca "Guvernele, bune sau rele, vor sa ne faca sa credem ca actiunea unui singur individ nu conteaza dar adevarul nu este acesta. Mereu exista persoane care 24 de ore din 24 nu fac altceva decat sa incerce sa ne limiteze libertatile persoanale."

sursa : Corriere Della Sera

Festivale Internazionale del Film di Roma



De ieri,22 octombrie si pana pe 31 octombrie, Roma devine capitala filmului European.
A treia editie a festivalului de film de la Roma si-a deschis oficial portile cu cel mai recent film al lui Al Pacino "Chinese Encounter".
In acest an premiul "Marc Aurelio" pentru cel mai bun film din cadrul festivalului va fi decis de catre public.
Juriul din acest an este compus din Edoardo Bruno, Michel Ciment, Tahar Ben Jelloun, Emanuel Levy si Roman Gutek. Acestia vor decide castigatorii premiului "Marc Aurelio de Aur" din partea Criticii pentru cel mai bun film, "Marc Aurelio de Argint" pentru cea mai buna actrita si "Marc Aurelio de Bronz" pentru cel mai bun actor.
In cadrul sectiunii "Alice nella citta" juriul este compus din 50 de copii si tineri sub 18 ani selectati din scolile din Roma si provicinciile satelit ale acesteia.
De asemenea in cadrul acestei editii sectiunea "L'Occhio sul Mondo" va fi dedicata Braziliei si va include filme, muzica, expozitii si intalniri.Si de asemenea o zi dedicata Tibetului in care vor fi proiectate filme si documentare plus aceasta zi va beneficia si de prezenta lui Dalai Lama.

In competitia oficiala se afla:
A Corte do Norte de João Botelho - Portugalia
Aide toi, le ciel t'aidera de François Dupeyron - Franta
Baksy de Guka Omarova - Russia, Franta, Kazakhstan, Germania
Cliente de Josiane Balasko - Franta
El artista de Mariano Cohn, Gastón Duprat - Argentina, Italia
Il passato è una terra straniera de Daniele Vicari - Italia
Iri de Zhang Lu - Coreea de Sud
Le Plaisir de chanter de Ilan Duran Cohen - Franta
Opium War de Siddiq Barmak - Afghanistan, Japonia, Coreea de Sud, Franta
Resolution 819 de Giacomo Battiato - Franta, Polonia, Italia
Schattenwelt de Connie Walther - Germania
Un Barrage contre le Pacifique de Rithy Pahn - Cambogia, Franta, Belgia
Un gioco da ragazze de Matteo Rovere - Italia

In urmatoarele zile voi incerca sa va tin la curent cu acest eveniment deosebit de important pentru cinematografia Europeana.

Mai du-te si la teatru 03

Saptamana asta revin cu o recomandare si tot din partea Teatrului Mic.



poimâine alaltăieri
de Gianina Cărbunariu

Regia: Gianina Cărbunariu
Scenografia: Andu Dumitrescu, Andrei Dinu
Costume: Andrei Dinu
Mişcare scenică: Carmen Coţofană

Durata: 1h45min (fara pauza)
Distribuţia: MĂDĂLINA GHIŢESCU, PAULA GHERGHE, CARMEN FLORESCU, ROLANDO MATSANGOS, VIRGIL AIOANEI

Mai multe detalii ai aici.

Clubbing 16

O noua saptamana de recomandari vine acum! Iata unde poti petrece!



Miercurea deja s-a dovedit a fi ziua care da startul saptamanii de clubbing si nici in aceasta miercuri nu ai "liniste".
In Expirat continua petrecerile deja devenite obisnuinta sub numele de Selectro, iar la platane saptamana asta sa var afla alaturi de rezidentul Marika invitatul special Gojira.
In "Other Side" ii ai in mix pe Kosta, Narcis si Piftek.


Tot miercuri are loc un nou Groove ON! party in club Fabrica.
De aceasta data se vor afla in the mix Alecs (Flama), Miss I (Groove On) si Jo.E (Groove On/Mainevents) iar de visuals se vor ocupa Optic Cluster si Ani Lumina.


Joi party-urile continua si in Citrus Club unde in aceasta saptamana alaturi de rezidentul Panda se va afla la platane invitatul special Markus Homm (Ger).
Intrarea 20 lei.


Vineri 24 octombrie in Studio Martin ai parte de un party Mobilee Nights cu invitatii speciali Anja Schneider [Ger/Mobilee] si Sebo K [Ger/Mobilee] dar si cu reprezentantul local Roby [Viva Music/Fumakilla].
Asa ca daca esti un fan al minimal-tech-ului de calitate mai mult ca sigur ca nu vei rata sansa de a asculta pe una dintre cele mai bune dj-ite de profil.
Ne vedem acolo!

FWD Agency s-a desfiintat


Aflu astazi din newsletter-ul Beatfactor cum ca agentia de impresaria FWD s-a desfiintat.
Iata ceea ce comunica Beatfactor :

"Agentia de booking si impresariat Forward si-a incheiat activitatea incepand de luni, 13 octombrie. FWD Agency a existat pe piata timp de peste un an si s-a ocupat de o buna parte din DJ-ii romani care activeaza in cluburile de profil din Romania.
Cu toate acestea, artistii romani Vania, Thornado, Rosario Internullo, Adrian Eftimie, Marika, Marco Briguglia, Gojira, Narcissa si Mara nu au ramas 'neacoperiti', intrucat intr-un mesaj postat pe fwdagency.ro artistii mai sus mentionati se afla sub tutela Nights.ro (brand care detinea o parte din defuncta agentie).
Surse neoficiale spun ca fosta agentie se va imparti in alte doua agentii, una detinuta de catre The Mission si una de catre Nights.ro."

Sunt curios ce se va intampla cu Dj-ii pe care-i aveau in portofoliu. Si ma folosesc de acest anunt pentru a face la randul meu altul :
Din decembrie vreau sa pornesc o agentie de booking asa ca cine este interesat de aceast proiect ma poate contacta si putem incepe munca. Ca si DJ pe care deja am "pus ochii" sunt unii destui de interesanti si consider ca pot avea succes.
So...cine este interesat ma poate contacta si discutam despre cum vad ei acest proiect pe care eu deja il am schitat in minte de ceva timp.

Intoarcerea cosului de gunoi



Revin cu povestea cosului de gunoi deoarece eram dator cu finalul ei (cel putin de pana acum). Ei bine joi am ajuns mai devreme la birou decat colegutza mea asa ca am profitat si am luat cosul si l-am "ascuns" sub biroul meu.
Acolo a stat ceasuri bune pana la amiaza cand odata intoarsa de nu stiu unde fusese plecata cu a mea sefa a reintrat in posesia cosului insa de data asta l-a pus pe pozitia lui initiala intre cele doua birouri (vezi foto).
Acum ramane de vazut daca va ramane acolo si cat timp o va face.

Ca explicatie pentru povestea cosului iti pot spune ca atunci cand seful tau direct avantajeaza in mod vizibil pe celalalt iar tu esti pus doar in situatia de a fi criticat si de a se tipa la tine (asta este o chestie foarte eleganta din partea unui sef) atunci iti gasesti singur luptele pe care sa incerci sa le castigi.
E drept ca sunt lupte mici si pot parea meschine insa sunt singurele la care poti spera si adera fara a fi contrat din doua parti.

100th Post



Al 100-lea post pe blog! Cand l-am pornit chiar nu ma asteptam sa ajung aici si asta deoarece banuiam ca ma voi plictisi si il voi inchide destul de repede.
Insa uite ca n-a fost asa. Cumva blogul pare lipsit de directie si asta deoarece sunt prea multe domenii si probabil prea multe informatii insa chiar incerc sa iti ofer tie cititorule informatiile de care sper ca ai nevoie si sa iti recomand lucruri care sa te bucure cat mai mult.
Multam fain cititorilor de pana acum, multam fain celor ce vor veni si blogul continua!

Clubbing 15



Revin cu o noua recomandare pentru aceasta saptamana de clubbing. De data asta imi indrept privirea spre Galati unde in acest weekend ii vei avea in club Divino la platane pe doi DJ ce merita toata atentia voastra.
Astfel vineri il ai in the mix pe Ali Nasser (Sunrise).
Sambata vine vremea muzicilor cu greutate aduse de Zanga si Alin Prada.
Asa ca daca esti din Galati sau ai drum pe acolo opreste-te in Divino si sigur nu vrei regreta.

De prin ziare - updated!

In urma unei discutii cu Oana mi-am dat seama ca intr-adevar postului original ii lipsea explicatia de fapt.
Adica n-am scris despre Mihaela Radulescu doar de dragul de a o apara sau despre a pune o vedeta aici pe blog. Am facut-o pentru ca m-a deranjat acel titlu si felul in care era scris articolul. Asta pentru ca unele din cele mai frumoase si interesante povesti de dragoste le-am trait cu persoane mai in varsta decat mine (maxim 9 ani diferenta).
Nu este o lauda ci o simpla realizare a acestui fapt.Si am facut-o pentru ca asa am simtit atat eu cat si ele, si nu imi este rusine si nici n-ar avea de ce.
Nu inteleg de ce diferenta de varsta trebuie sa te impiedice sa-ti expui sentimentele. Iar oamenii ce au aceasta mentalitate de tarani, ce nu pot intelege acest lucru sau nici macar concepe atunci ei sa ma scuteasca de prezenta lor pentru ca nu vreau sa-i cunosc, sa-i am aproape si nici macar sa vorbeasca cu mine.
Si cu asta am explicat! E basta!

Mai du-te si la teatrul 02



Vineri 17 octombrie ora 19:00 la Teatrul Foarte Mic - "Interzis sub 18 ani" de Mihaela Michailov.
Regia: Ioana Păun
Scenografia: Andrada Chiriac
Durata: 1h15min (fara pauza)
Distribuţia: MONICA SĂNDULESCU (Lulu), ADRIAN TITIENI (Edi), SABINA POSEA (Mona), MIHAELA RĂDESCU (Mama)

Mai multe detalii ai aici.

Cosul de gunoi



Intr-o zi aproape plictisitoare si in care ma simteam putin tamp, din cauza povestii de mai jos de la cafea, imi dau seama ca nimic nu are sfarsit.
Cosul de gunoi pe care-l impart cu a mea colega de departament (fie vorba intre noi cititorii un personaj zuzu si putin tembel plus cu un mare entuziasm de sifon fata de sefa dar asta e alta poveste) a disparut pur si simplu.
Curios unde arunc hartiile si alte asemenea lucruri il observ pus la loc de cinste sub biroul ei. Acum problema apare din faptul ca ar cam trebui sa ma ridic si sa o ocolesc pe ea pentru a arunca absolut orice in cosul (comun pana acum) de gunoi.
Din discutiile pe mess am aflat ca probabil tine musai sa ajung undeva sub biroul ei pentru a arunca gunoiul (sigur conotatia sexuala evidenta ma cam deranjeaza putin deoarece NU am chef sa fac asta).
Insa partea cea mai interesanta este ca ma tot intreb ce dracului a fost in capul ei de a facut asta. Saptamani intregi cosul ala a stat intr-un loc accesibil pentru amandoi si a fost la comun iar cumva de azi a ajuns doar apanajul ei.
Solutia ce mi-a venit imediat in minte nu este chiar cea mai buna asa ca am abandonat-o asa ca acum nu prea stiu ce sa fac.Alt cos nu pot cere deoarece compania numai are, sa improvizez nu prea am cum, sa arunc gunoiul direct in biroul ei nu prea merge deoarece ma va "spune" sefei.
Asa ca...are cineva o solutie pentru a mea problema cu cosul de gunoi?

Conationali vedeti-va de treaba

Am observat recent, mai exact ieri cand cineva mi-a aruncat o replica la ceva ce era personal si nu de evidentiat fata de altii, ca uneori ai mei conationali dar si ai tai cititorule nu prea isi vad de treaba lor.Cumva reusesc sa amestece treburile in asemenea hal incat pana la urma nu iese absolut nimic bun din toata treaba asta.
Si asta este un obicei general valabil, vechi de pe vremea dacilor (inclin sa cred) este de fapt o grija pe care o ai continuu despre ceea ce face celalalt.Sau este o intelegere gresita a lucrurilor pe care le stii de la celalalt personaj iar tu le "arunci" imprudent si instinctul in cele mai aiurea momente.
Dar de unde vine oare aceasta continua grija? Probabil dintr-o lipsa de preocupare, dintr-un instinct de a da rapid o replica insa fara a gandi prea mult acea replica.
Subscontientul functioneaza mereu insa constientul infraneaza unele reactii ce societatea le considera deplasate.
Pana la urma modelul european si american al omului ce isi vede de treaba lui si de ideile si preocuparile lui ar merita urmat si in societatea romaneasca.
"Futerea de grija" (pentru ca doar suntem maturi si putem exprima liber chestia asta) poate fi anihilata, si folosita intr-un scop mult mai constructiv decat este ea actuala.
Pana la urma fiecare are treaba lui si intimitatile lui ce nu trebuie facute publice doar din instinct.
Dragi conationali, incercati sa nu va mai pese de ceea ce face altul. Incercati sa invatati sa aveti curaj, cuvant, onoare si sa fiti oameni si poate atunci veti ajunge sa fiti mai relaxati si de ce nu intr-adevar europeni.

Discutie de cafea matinala



Linistit dimineata imi place sa imi beau cafeaua dupa ce ajung la birou, sa fumez 2 tigari si sa rasfoiesc diverse ziare.
Discutiile de la cafeaua de dimineata sunt amuzante, sunt fara mare sens fiind de cele mai multe ori lejere pentru ca pana la urma asa si trebuie sa fie.
Astazi aud o colega ce spune "simt cum fiecare celula a mea se trezeste" iar o alta ii spune "aceasta metafora s-ar potrivi mai mult unui orgasm decat cafelei".
In liniste ma intreb "what the fuck?" cum naibii ati ajuns la o asemenea discutie dimineata.
Partea interesanta este ca acest subiect ramane in discutie si aflam de la tipa cu orgasmul cum ea si cu o prietena aveau o anumita problema fiziologica si cum a ei prietena a comparat rezolvarea problemei cu acelasi orgasm. Si gata cu tema asta!!!!
Cumva dupa o asemenea discutie cat si in cadrul ei simt cum mi-au murit o parte din neuroni, ma simt mai idiot cumva si chiar nu imi pot da seama cum poti alege sa ai o asemenea discutie la cafea.
Nu sunt pudic din fire insa cumva mi se pare un exces si o chestie care daca ar fi fost pastrata doar intre cele doua femei ar fi fost ok iar intr-un grup aceasta discutie apare ca una obscena, ridicola si absolut injositoare!
Sau poate sunt singurul nebun, cine stie.

Clubbing 14

In primul rand ma vad nevoit sa tin o mica explicatie deoarece am fost intrebat si de ce aleg doar anumite evenimente pentru a-le prezenta : ei bine prezint evenimentele Dj-ilor care imi plac mie, pe care ii consider buni din punct de vedere muzical, pe care ii consider creativi si care merita toata atentie pentru ceea ce fac ei.
NU fac asta pentru a castiga ceva si nici NU VREAU vreun castig de niciun fel ci pur si simplu o fac pentru ca asa vreau eu. Sper ca am fost clar. Asa ca hay sa vedem ce iti recomand saptamana asta :


Petrecerile incep de miercuri si asta evident in Expirat unde ii ai pe Greeg (ProFM Dance), The Model (Gigolo Records) si pe Marika (FWD Agency) in the mix.
Iar in "Other Side" le ai deja pe cele ce au creat cel mai celebru cuplu de back2back Djanes din Romania si anume pe Miss Dj Mara (FWD Agency/Cromozomi/Amun) si pe Narcissa (FWD Agency).


Tot miercuri 15 octombrie Silver Club iti propune un party after-hours cu Livio (Monochrome / FWD Agency) si Heyos la platane.
Iar joi 16 octombrie acelasi club iti aduce in the mix si in the vibe un trio ce te va zgudui cu cele mai interesante beat-uri posibile si anume Faster (FWD Agency), Alin Prada (Cromozomi) si Fady (FWD Agency).


Joi, 16 octombrie, Citrus Club iti propune un nou party de exceptie.
La platane se vor afla Alin Prada (Cromozomi) (rezident) dar si Miss Dj Mara (FWD Agency / Cromozomi / Amun) si Dana Nicula (OneFM).
Intrarea 20 lei iar party-ul incepe la orele 22:00.


Iar pentru ca este octombrie atunci este si TMBASE!
De joi 16 si pana sambata 18 octombrie ai parte la Timisoara, in fostele Hale Fructia, de o noua editie a celui mai important festival de muzica urbana din Romania.
Line Up:
PNal (TMBase), Sensorship (TMBase), Urban Experience (TMBase), Dr. Dan (TMBase), Dudu (anonimTM), Leizaboy (anonimTM), Kojok (Kojokstan Troopers), Rapala (Kojokstan Troopers) , Blanilla (Cluj-Napoca) , Down (Cluj-Napoca), Dex (Rage.ro, Brasov), Whiteroly (Deva) , WakaX (TMBase) , Makunouchi Bento (TMBase), R-Tur (Sibiu), Readymate (Sibiu), Acqzuel (Cluj-Napoca), KillahVjs, Spuchi, U8.
Iar mai multe detalii ai aici.


Vineri 17 octombrie Nights.ro si Love Events iti prezinta after-hours @ Posh Club.
In prima camera se vor afla cele trei "muschetare" de la FWD Agency : Miss Dj Mara, Narcissa si Margo plus invitata speciala Dana Nicula (OneFM).
Iar in camera 2 Altceva Music prezinta Sister Candy in the mix.
So be there deoarece se anunta o Ladies Night plina de muzici interesante.

Party si ne vedem pe unde pe la unul din aceste evenimente!

Delatiunea la romani

Astazi aflu din "Cotidianul" despre delatiunea lui Milan Kundera (mai multe aici).
Ma surprinde oarecum aceasta stire si in acelasi timp ma intristeaza sa aflu ca un nou "far" al culturii est-europene este implicat intr-o asemenea porcarie.
Cumva insa aceasta stire ma face sa ma duc cu gandul la eternul "obicei" al delatiunii practicat de romani.Si asta inca din cele mai vechi timpuri.
Lista delationistilor romani este mult prea mare si mult prea plina de personaje publice ce unele acum apar ca mari aparatori ai dreptatii. Oare in cazul nostru vom avea puterea de a deconspira pe unii din marii turnatori asa cum fac europenii si fara a tine seama de numele si realizarile acestora.
In spatele delatiunii lui Kundera se poate observa puterea presei si a guvernantilor Cehi ce nu au ascuns acest dosar si l-au publicat fara niciun fel de ocolis.
Onoarea apartine din pacate din ce in ce mai putinor oameni.

Clubbing 13



Astazi am gasit un off-line pe mess de la Miss DJ Mara ce imi spunea despre urmatorul eveniment:

AFTER HOURS @ CITRUS CLUB - Start at 5 am - Vineri 10 Octombrie - Dan Ene (mainevents), Dorroo (mainevents), Alin Prada (cromozomi).
Sambata 11 Octombrie - Miss DJ Mara (fwd / cromozomi),
Jo.E (mainevents) si Alin Prada (cromozomi).
Locatie : Fostul MCM, Bd. Magheru, nr.3, vis a vis de Intercontinental

Cu siguranta se anunta doua after-uri ce nu trebuie ratate si cine stie poate ne intalnim sambata pe acolo!

Zilele Filmului Hispanic

Astazi am primit pe mail urmatoarea recomandare de care vreau sa va bucurati si voi :

Institutul Cervantes din Bucuresti va recomanda sa vizionati ( in cadrul Zilelor Filmului Hispanic, 10-16 octombrie 2008, CInema Studio, Bd. Magheru nr 29) filmul

Metoda, regia Marcelo Piñeyro, Argentina- Spania- Italia, 2005

Filmul regizorul argentinian Marcelo Piñeyro (cunoscut pentru filmele 'Kamchatka' si Vieti pîrjolite”) este o ecranizare a piesei de teatru “Metoda Gronholm” (a dramaturgului catalan Jordi Galcerán Ferrer) si beneficiaza de o distributie de lux, obtinind de altfel doua Premii Goya, pentru cel mai scenariu si pentru cel mai bun actor într-un rol secundar (Carmelo Gómez).

Sapte candidati ideali pentru pozitii de top – manager ( interpretati de Carmelo Gómez, Eduard Fernández, Adriana Ozores, Natalia Verbeke, Nawja Nimri, Eduardo Noriega, Ernesto Alterio si Pablo Echarri) sunt convocati la un concurs de selectie de personal, organizat de o companie multinationala (enigmatica). Odata ajunsi la interview, afla de la una dintre angajatele de la Resurse Umane ca vor sustine o proba neconventionala, bazata pe o metoda despre care nici unul dintre ei nu auzise, Metoda Gronholm, un fel interview interactiv: candidatii vor primi indicatii prin ecranul unui computer, vor forma echipe, vor trebui sa elimine la fiecare runda a “jocului” pe unul dintre cei “slabi” pina cind cel mai bun va castiga. Sunt avertizati insa ca au printre ei “o cirtita” a companiei, un psiholog care trebuie sa le evalueze reactiile in situatii de stress. Candidatii intra in concurs cu sanse egale, dar selectia (aproape darvinista) si paranoia (contaminanta) determina ca intre sa aiba loc o confruntare in care totul e permis.

Filmul, in cheie satirica, dincolo de absurdul situatiei prezentate, este un protest impotriva corporativismului, manipularii, globalizarii, în numele carora unii dintre semenii nostri ajung pina la a-si vinde sufletele.

Ne vedem la film!

Treziti-va!

In ultimul timp am tot observat in ziare discutandu-se despre problema salariilor.
Din discutiile avute cu diverse persoane mi-am dat seama ca intr-un fel exista o mica problema de perceptie a modulului salarial pe care ti-l ofera compania pentru care lucrezi.
Si asta in sensul ca pachetul salarial oferit de companie arata si respectul pe care-l are compania fata de tine. Cu cat acest pachet este mai avantos cu atat esti mai motivat si mai pregatit sa muncesti si sa nu pierzi inutil timpul la serviciu.
Insa companiile din Romania mai nou adopta o metoda interesanta...iti scad salariul pana la minimul pe care ti-l pot oferi (conform studiilor si pregatirii pe care o ai) si iti "aduc" tot felul de jonglerii gen drepturi de autor sau crearea unei firme pentru a-ti da restul de bani (ce deobicei nu sunt covarsitor de multi) si asta doar pentru binele companiei si pentru a-si scuti multi bani din taxele pe care sunt obligati sa le plateasca la stat.
Adica din nou patronii romani au gasit ei o portita si de aici gainaria cu tot felul de firme PFA, cu tot felul de soferi si zugravi ce au drepturi de autor. Binele companiei inseamna ca acei bani care sunt "salvati" sunt investiti pe alte cai in tine. Hai sa fim seriosi!!!!
Ideea de manager de companie ce sa isi trateze angajatii (adik aia care aduc banii in companie) ca pe niste parteneri nu exista in multe locuri in Romania.
In mare parte esti tratat ca un "sclav" si "legat" de companie pe niste conditii absolut mizere dar pe care din lipsa de curaj, pupincurism, obisnuinta si alte motive le accepti.
Acum ceva saptamani citeam un interviu dat de Andrei Gheorghe in Esquire. Si Gheorghe vorbea despre libertate...iar discursul sau gravita si in zona libertatii la locul de munca.Iar libertatea la locul de munca dragi angajatori nu inseamna impunerea unui sentiment de teama (din contra asta denota un management defectuos ce isi face treaba doar prin forta) si nici demotivarea angajatilor prin reducerea drepturilor salariale.
Si da...stiu ca vei spune, "bine ma dar Gheorghe isi permite sa vorbeasca pentru ca are destui bani." Da este adevarat insa daca el isi permite oare noi de ce nu ne putem permite. De ce nu putem avea curajul de a schimba ceva si continuam in a-ne plafona in niste job-uri de rahat fara a schimba nimic?
Doamna Oriana Fallaci vorbea despre curaj ("bisogna avere i coglioni" - "trebuie sa ai curaj") si cumva asta lipseste multora. O vad clar si in fiecare zi.
In schimb astfel de personaje asteapta pe un "nebun" care sa se revolte si daca castiga apar de partea lui iar daca nu atunci sunt primii care arunca cu piatra.
Managementul romanesc, salariile pe care le poti lua, respectul pentru angajat par utopii in unele companii din Romania.
Si hai sa iti zic ceva cititorule...daca esti un conformist nenorocit, un pupincurist ce prefera locul caldut, un om lipsit de curaj ce accepta totul si nu comenteaza, un robot people al sistemului atunci nu ma citi.
La fel te rog si daca esti un manager fara viziune sau care isi persecuteaza angajatii defavorizand pe unii si favorizandu-i pe altii.
Nu respect genul asta de oameni si nu imi plac si nu vreau sa ii am aproape si nici macar sa schimbe cuvinte cu mine.
Imi plac in schimb oamenii curajosi, liberi si care lupta si incearca sa obtina dreptate chiar daca pierd.
Ai o singura viata? De ce sa ti-o petreci pupand in fund un sef sau existand ca un etern pres pe care unii sa-si stearga picioarele si cand au ei chef sa iti mai arunce un oscior?

Si btw dragi manageri ce aveti un discurs ce spune "asa se intampla si afara" asta este absolut gresit. Iar ca exemplu putem lua tocmai o tara ce nu o duce deloc bine financiar dar in care angajatii sunt protejati de astfel de manevre ale companiilor. Iar acea tara este Italia unde Guardia Di Finanza vegheaza asupra a tot ceea ce se intampla si o face chiar foarte bine. Si daca ar fi si Romania mai europeana atunci dragi manageri locul vostru unde credeti ca ar fi?
"Sveglia gente, sveglia!" ("Treziti-va oameni, treziti-va!" (Oriana Fallaci, "La Rabbia e L'Orgoglio", 2001)

Iar pentru cei care monitorizeaza acest blog atat le spun : nu uitati ca exista si imi este garantata libertatea de exprimare!

Clubbing 12

Saptamana asta agenta clubbing arata cam asa la capitolul evenimente ce nu trebuie ratate :

Joi 9 octombrie Citrus Club iti propune un nou party ce nu trebuie ratat.
De aceasta data la platane se vor afla Livio & Robby (FWD - Monochrome - Viva Music) dar si Dj-ul rezident Panda.
Petrecerea incepe la ora 22:00, intrarea este 20 Ron iar clubul se afla in locatia deja devenita cunoscuta voua : Bd. Magheru, fostul MCM vis-a-vis de intercontinental.


Vineri 10 octombrie, ProFM si The Mission ti-l aduc din nou in Romania pe Paul van Dyk.
Vonyc Sessions World Tour 2008 ajunge vineri in cortul de la Arenele Romane.
Warm-up-ul va fi asigurat de Dj-ul FWD Agency - Pagal.
Iar party-ul de after-hours va avea loc de la 5 dimineata in Studio Martin iar la platane se vor afla Lutzenkirchen (Great Stuff Recordings) si OK Corral (Vania & Thornado) (Great Stuff Recordings).
Pretul unui billet in avans este de 35 ron si il puteti achizitiona de pe site-ul bilete.ro, de la club Studio Martin [incepand cu 20 septembrie], club Chill Out Sibiu si din reteaua magazinelor Diverta din toata tara. La intrare, in seara evenimentului, pretul unui billet va fi 50 ron.

The Mission
www.themission.ro
www.myspace.com/themission

Paul Van Dyk
www.paulvandyk.com
www.vandit.com
www.vonycsessions.com

Pagal
www.fwdagency.ro

Sponsori:
Red Bull, Heineken, Orange

Parteneri media:
ProFM, MTV, Time Out Bucuresti, The One, Pro Motor, Pro Tv Magazin, Knox, Freestyle, Maxim, Sunete, Revista Monden, Stop2Shop, Nights.ro, Beatfactor.ro, Anyplace.ro, Fotoclubbing.ro. Love2Dance.ro, Clubevents.info, Cris, Bilete.ro, Fwd Agency.

Brand-ul The Mission este sustinut si de:
Afterparty.ro, MuzicaBuna.ro, 25h.ro, M-News.ro, Muzica.ro, ClubbingRadio.ro, Time4Music.ro, Techno.ro, Metropotam.ro, Acasa.ro, The12Club.com, Djpro.ro, Sofresh.ro, Nightfly.ro, Citynights.ro.
Enjoy!

Mai du-te si la teatru 01

Ei bine da...haide ca a reinceput stagiunea asa ca iti transmit si urarea revolutionara "Mai du-te si la teatru!".
Recomandari va voi da cand voi stii mai exact ce anume insa pana atunci le astept pe ale voastre si va anunt ca joi, 09 octombrie, se deschide stagiunea la Teatrul Mic.

Clubbing 11

Se anunta un weekend plin de petreceri la care trebuie sa fii prezent asa ca haide sa iti spun cam ce mi-a atras mie atentia :


Anyplace.ro prezinta after-hours @ Citrus Club - sambata 4 octombrie, de la 05:00 A.M. cu George G (FWD / Viva Music) si Djane Narcissa (FWD).


Funk Rock Hotel - sambata 4 octombrie in Fabrica
La platane se vor afla : Dj Greeg (ProFM), Haute Culture (Suie Paparude), The Model (Gigolo Recordings) si Tom Schon (Afterburner).
Intrarea 20 de ron inainte de ora 23:00.


Iar daca sambata asta ajungi cumva prin Caracal nu rata party-ul cu Miss DJ Mara (FWD) din club Karma.

Have fun people!

De prin ziare 01



Citesc in Cotidianul de astazi un foarte interesant articol intitulat "Cum trebuie sa fie partenerul ideal?".
3 doamne si 3 domni isi expun parerile despre partenerul ideal. Cei 6 sunt : Ioana Nicolaie, Adriana Babeti, Ana Maria Sandu, Matei Florian, Mitos Miclusanu si Mircea Cartarescu.
Articolul complet il poti citi aici
Insa ceea ce mi-a placut cel mai mult si ceea ce imi propun sa va expun este o parte din ceea ce scrie Ana Maria Sandu :
"Dincolo de clişee rămân marile poveşti de dragoste din literatură. Habar n-ai ce calităţi are personajul masculin la sfârşit sau descoperi că e atât de banal că mai bine nu-ţi mai încarci mintea cu detalii şi păstrezi doar senzaţia că cei care se îndrăgostesc pot schimba lumea. Margarita, Anna Karenina, Madam Bovary - toate fac din barbaţii iubiţi nişte tipi ideali. Dar e privirea lor îndrăgostită de vină?
Şi, de altfel, cine n-a păţit-o? Mi s-a întâmplat să-mi placă cineva şi să-i construiesc o biografie care n-avea nici o legătură cu realitatea. Sau, altădată, după ce pulberea de aur s-a dus dintr-o poveste, m-am revăzut cu persoana respectivă şi nu-mi venea să cred că a fost vreodată ceva între noi.
Totul e un joc de oglinzi. Sub ochiul îndrăgostit devenim mai frumoşi şi mai deştepţi decât am fost vreodată. Nu idealul îl căutăm, ci omul cel mai apropiat de pe pământ. Când îl găsim, viaţa începe să aibă de toate: cinismul lui Seinfeld, disperarea lui Raskolnikov şi tandreţea lui Hans Castorp."

Si tot din Cotidianul de astazi citesc cu placere si articolul lui Costi Rogozanu despre "criza mondiala a continutului mediatic distribuit cu mare succes comercial."
"Eu vă spun doar că în momentul ăsta se dă o luptă aprigă între superficial şi profund, între neserios şi serios şi, nu ştiu cum se face, au ajuns ăia „cuminţii“ să scrie ferit şi îmbârligat doar despre chestiile plictisitoare şi grave. Şi am lăsat obsesiile profunde, întrebările prosteşti care ne conduc viaţa pe seama guralivilor cu două-trei idei fixe. "
Articolul complet in poti citi aici si chiar iti recomand s-o faci daca te-ai saturat de toate articolele scrise "adevarat" de tot felul de jurnalisti de seral de pe la tot felul de quality-uri ce se indreapta spre pierzanie sau de la toate acele tabloide pline de sani si noroi.
Lectura placuta!

BOLT - Joi 2 Octombrie, ora 19:00, sub_Carturesti


exterior staircase, woven hazel landing, bucharest
copyright : Designboom

Ei bine astazi in urma unei discutii cu o doamna Master of Arts reprezentanta a Uniunii Arhitectilor din Romania am primit o informare si o invitatie la un eveniment foarte interesant.
Textul este urmatorul :
"Dragi prieteni,
Serban Sturdza si mare parte din echipa BOLT va asteapta pe seara sub_Carturesti ca sa povesteasca cum au gandit si amenajat Pavilionul Romaniei la Bienala de Arhitectura de la Venetia 2008.

Pana atunci, iata ce spun altii -- chiar cei de la designboom -- despre ei:

http://www.designboom.com/weblog/cat/9/view/4068/venice-architecture-biennale-08-romanian-pavilion.html

Joi, 2 octombrie, ora 19:00 sub_carturesti, Str. Pictor Verona nr. 13."

Asa ca...diseara de la 19:00 voi fi prezent acolo si daca te intereseaza poate vii si tu cititorule.

Dorinta de a fi scroafa



La un ceai cald fiind mai devreme alaturi de doua colege si discutand tot felul de chestii futile ajungem cumva la o discutie despre delfini.
Si imi aduc aminte si le impartasesc o chestie pe care am auzit-o cu ceva timp in urma la Dobrovolschi care zicea ca delfinii sunt singurele mamifere acvatice ce simt si recunosc placerea in timpul actului sexual.
Insa aici intervine una din colege care ma intreaba daca stiam ca orgasmul porcului dureaza 30 de minute!!!!!! si ca ea stie asta deoarece isi dorea sa fie scroafa!!!!
WTF?!!! Bine mistoul gen "altii vroiau sa se faca pompieri iar tu sperai sa te faci scroafa" este absolut normal.Si stiu ca veti spune : "Bine, dar glumea!".
Sigur ca da asta facea insa o facea foarte prost. Si daca vreti sa intram in discutia cu faptul ca in spatele oricarei glume se afla un adevar atunci clar numai poti gasi nicio scuza.
Oricum ideea ramane "eu vroiam sa ma fac scroafa!".

Retrospectiva Anonimul 2008 la Bucuresti



Astazi am aflat despre Retrospectiva festivalului Anonimul la Bucuresti.
Comunicatul de presa suna in felul urmator:

"In perioada 3-5 octombrie 2008, va avea loc la Cinema Studio retrospectiva editiei a cincea a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL, desfasurat intre 11 si 17 august 2008, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii.

In cele trei zile de proiectii, vor fi prezentate publicului bucurestean care nu a putut ajunge la Sfantu Gheorghe, filmele premiate in acest an, la sectiunile lungmetraj si scurtmetraj, precum si o selectie a filmelor prezentate in sectiunile paralele.

Retrospectiva debuteaza vineri, orele 12.00 cu proiectia scurtmetrajelor romanesti aflate in competitie anul acesta si se incheie duminica, 5 octombrie, orele 19.00, cu Seara de Gala in care va fi proiectat filmul Lumina tacuta in regia mexicanului Carlos Reygadas, castigatorul Trofeului ANONIMUL 2008.

In cadrul retrospectivei mai pot fi vazute filmele Boogie de Radu Muntean - Premiul pentru regie, Oul de Semih Kaplanoglu, Turcia - Premiul pentru imagine, Valul in regia lui Dennis Gansel, Germania - Premiul publicului, precum si o parte din programul Actori in spatele camerei - filmele semnate de Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Joseph Fiennes si Gael Garcia Bernal.
Filmul Un barbat urmareste o femeie, regizat de 7 tineri regizori romani - Alexandru Mavrodineanu, Ciprian Alexandrescu, Ivo Baru, Catalin Leescu, Paul Manolescu, Paul Sorin Damian si Gabriel Achim - prezentat in premiera la Festival - va fi si el proiectat in fata publicului bucurestean.

Gasiti atasat programul complet al retrospectivei iar pentru detalii despre filmele din acdrul retrospectivei accesati www.festival-anonimul.ro

Biletele costa 8 lei, elevii si studentii avand acces gratuit in limita locurilor disponibile.

Sponsorii si partenerii celei de-a 5-a editii a Festivalului International de Film ANONIMUL:

sponsor oficial - UniCredit Tiriac Bank;

sponsori principali - PETROM, HP Romania, URSUS;

parteneri - Grafica si Tipar, TNT Romania, Becker Aviation, Ramada Majestic Bucharest Hotel; parteneri media - Cotidianul, 24FUN, TABU, Formula AS, Dilema Veche, Romania literara, www.cinemagia.ro, KISS FM, KISS TV, Green Channel, Happy Fish TV, HBO,
Antena 1

producator asociat al evenimentului: Televiziunea Romana.

Festivalul este organizat de FUNDATIA ANONIMUL, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei."

Ne vedem la festival!

No Anoressia



Dupa cum scrie ziarul Cotidianul in editia sa de astazi in cadrul saptamanii modei de la Milano si-a facut aparitia si noua campanie ce lupta impotriva anorexiei modelelor.
"Italia rescrie istoria frumuseţii în stilul ei. Noua regulă care se impune pe podium este o siluetă definită, rafinată."
Campanie publicitara "No Anoressia" a fost lansata de brandul Nolita si fotograful Oliviero Toscani (cunoscut pentru unele din campaniile Benetton).
Cat este de originala si cat de mult succes va avea ramane de vazut. Personal mi se pare o abordare interesanta a standardului de frumusete impus in societate de catre designeri.

Dj Escu la Radio 21



Ieri in timp ce navigam pe net aleatoriu dau peste pagina de web a celor de la Radio 21. Si acolo ce vad? Mare cat toate zilele poza lui Escu. Ma intreb evident ce cauta Escu la Radio 21 si dupa cateva momente aflu. El este noul Dj al emisiunii "Fabrica deMenta" matinalul celor de la 21.
Ulterior gasesc si comunicatul de presa care printre altele spune :
"Bucuresti, 01 Octombrie 2008 - Zbarnaie productia de dementze in Fabrica deMenta de la Radio 21! Maistrii Orlando si Popescu Razvan, alaturi de Blaj si Bubanu, muncesc inca de dinainte sa rasara soarele si hat, mult dupa ce apune, pentru ca productia de hihihi-uri la hectar sa fie, in fiecare zi, cat mai spornica! Si de la 1 octombrie, inca doua brate, un creier, o inima larga si o super voce s-au alaturat muncitorilor din Fabrica deMenta!
Toate apartin lui DJ Escu, care a spus “Buna dimineata!” ascultatorilor de radio de pe o noua frecventa: cea a Fabricii deMenta. El intra in echipa Radio 21 dupa multi ani de Pro FM si emisiuni TV si le va tine isonul lui Popescu si Orlando, in direct in studioul Fabricii, zi de zi.
Dupa prima lui dimineata in Fabrica deMenta, Escu a declarat: “Am avut emotiile normale oricarui inceput, dar Fabrica noastra este vizitata de atatea personalitati, de la cele politice la cele artistice, incat pana la sfarsitul emisiei am uitat de mine si m-am distrat copios alaturi de Popescu si Orlando..M-am bucurat de faptul ca foarte multi ascultatori mi-au trimis mesaje de „Bun venit” si sunt nerabdator sa continuam dementele in stilul Radio 21”.

Astfel dupa ani intregi petrecuti la ProFM, dupa sute de emisiuni ProFM's Cool si mii de ore in aer pe 102,8 Escu schimba locatia, slotul orar si sunt curios daca si stilul.
Oare cine va mai ajunge din curtea ProFM in cea a Radio 21? Intrebarea apare si va ramane o perioada.
Spor la ascultat!

ProFM Sofa



Citesc astazi pe site-ul Time Out Bucuresti despre o un nou on-line radio al ProFM si anume ProFM Sofa ce se axeaza doar pe muzica de relaxare sau folosind cel mai des termen uzitat pentru acest gen:chill-out.
"ProFM Sofa este un radio pentru relaxare, unde se regăsesc piese downtempo, lejere şi armonioase. Nu lipsesc din când în când nici ritmurile sincopate, îmbinate cu stilul groove", a declarat Mihai Gurei, alias DJ Mike, managerul de programe ProFM Sofa pentru Mediafax.
Stiind cum pune si ce pune deobicei Dj Mike m-am grabit sa il ascult si recunosc ca a reusit sa ma incante iar acum cand scriu acest mesaj sunt in continuarea cu urechea ciulita on the Sofa.
Asa ca intra pe www.profm.ro cauta acolo link-ul de ascultare si pune-te pe chill cu noul ProFM Sofa.