Cartoon Network iti aduce Star Wars: The Clone Wars

Din 8 aprilie, Cartoon Network va difuza al doilea sezon din superproducţia STAR WARS: THE CLONE WARS!
” Totul este mai mare, mai aspectuos, mai rapid şi mai bun. Este impresionant şi cred, personal, că până şi cei mai mari fani ai serialului vor fi şocaţi de aceste îmbunătăţiri.” – Dave Filoni, regizorul seriei
STAR WARS: THE CLONE WARS se întoarce – mai mare, mai îndrăzneţ şi mai bun ca niciodată! Primul sezon al acestei serii de desene animate de ultimă oră a prezentat unei noi generaţii de fani celebrele personaje din Star Wars, primele episoade fiind un adevărat succes în rândul copiilor cu vârste între 6 şi 11 ani. Iar acum vin bătălii şi mai importante, ameninţări noi, aventuri captivante şi promisiunea de a duce lupta stelară la niveluri nebănuite. Dezvoltat pe baza unui prim sezon fenomenal, STAR WARS: THE CLONE WARS – Sezonul al doilea continuă tradiţia Star Wars şi pune la încercare limitele eroilor în lupta lor pentru soarta galaxiei.

Evenimentele sunt plasate cronologic între episoadele II şi III ale primului sezon din această saga plină de acţiune. Bătălia pentru pace continuă - însă bravii Cavaleri Jedi sunt la limita extenuării, confruntându-se cu resursele aproape nelimitate ale inamicilor lor. Fără a i se profila un final prea curând, războiul face tot mai multe victime.


”Ordinul Cavalerilor Jedi are prin tradiţia sa un rol de menţinere a păcii, nu de soldaţi”, spune Dave Filoni, regizorul STAR WARS: THE CLONE WARS. ”Ei nu sunt obişnuiţi să îşi folosească talentele la o asemenea capacitate, iar asta îi oboseşte. În afară de eforturile războiului, vom fi şi martorii dezvăluirii unor secrete – secrete ce le vor pune la încercare credinţele lor fundamentale. Partea Întunecată îşi arată mâna, iar Republica slăbeşte tot mai mult.”

Pe măsură ce războiul ia o întorsătura neaşteptată, vine timpul ca oportuniştii să profite de haosul în care se află galaxia. Intră în scenă temuţii vânători de recompense, angajaţi de către Separatişti să încline balanţa fragilă a puterii. Pe cât de letali, pe atât de nemiloşi, aceşti pungaşi fără de lege intră în luptă cu un singur obiectiv – să destabilizeze şi să distrugă Ordinul Cavalerilor Jedi.


”Încercăm să agităm puţin lucrurile pentru Cavalerii Jedi”, explică Filoni. ”Vânătorii de recompense sunt emblematici pentru filmele din seria Războiul Stelelor, iar acum este momentul cel mai bun să îi introducem în serialul nostru. La origini, George nu a vrut deloc să-i includă, dar, pe măsură ce serialul s-a dezvoltat, am decis cu toţii că o intrare a lor în scenă se potriveşte foarte bine, fiind o dezvoltare naturală a scenariului. I-am văzut pe eroii noştri chinuindu-se într-un război convenţional. Acum e timpul să le aruncăm în cale o provocare.”

Fanii filmelor Star Wars vor recunoaşte unele figuri familiare în rândul echipei de mercenari nemiloşi ai lui Bane, printre care şi Bossk cel însetat de sânge (pe care l-am putut vedea pentru prima dată în „Imperiul contraatacă”) şi sinistra Aurra Sing (care a putut fi văzută în „Ameninţarea Fantomei”, apoi în episodul final al primului sezon din STAR WARS: THE CLONE WARS). Dar asta nu este tot. Pericolele vor apărea de peste tot. Noi inamici se vor alătura vechilor inamici într-un efort comun de a sparge fundaţia Republicii. Iar eroii noştri prigoniţi vor descoperi că nu pot avea încredere în nimeni.

Pe lângă riscurile mărite cu care se confruntă eroii, al doilea sezon secund din STAR WARS: THE CLONE WARS aduce şi o îmbunătăţire a tehnicilor de producţie ale serialului, deja de domeniul pionieratului. Dacă ambiţiosul sezon de început a oferit animaţii de calitate nemaivăzute la televiziune, artiştii studiourilor Lucasfilm Animation au continuat să ridice tot mai sus ştacheta.

”Sezonul al doilea nici nu se compară cu ce am reuşit să facem în primul sezon”, afirmă Filoni. ”Veţi remarca o cu totul altă siguranţă a producţiei. Am învăţat atât de multe, iar acum putem să realizăm şi mai multe decât prima dată. Totul este mai mare, mai aspectuos, mai rapid şi mai bun. Este impresionant şi cred, personal, că până şi cei mai mari fani ai serialului vor fi şocaţi de aceste îmbunătăţiri.”

Având ca scenă spectaculoasa privelişte a universului, STAR WARS: THE CLONE WARS revine, mai bun ca niciodată!

STAR WARS: THE CLONE WARS – Sezonul al doilea - la CARTOON NETWORK din 8 aprilie, ora 20:00. Un episod nou în fiecare joi!

Multumita Turner Romania Darth Vader a facut in urma cu doua saptamani o incursiune prin redactiile unora dintre cele mai importante ziare din Bucuresti. A ajuns si la Adevarul iar mai jos ai cateva poze cu ceea ce s-a intamplat!
 
1) Poster : TM & © 2010 Cartoon Network. © 2010 Lucasfilm Ltd. & TM. All rights reserved.
2) Foto 2,3,4 copyright Turner Romania

0 comentarii: