Weekend starter

Pe 16 aprilie, the usual/unusual party se desfasoara la  The Ark / FRONT. Vasile si Artan vor fi acolo, alaturi de Juja the Honey Peanut, VJ Tom, The Ambiance si Sharky, cu ocazia lansarii celui de-al 10-lea mix din seria Save or Cancel.
Save or Cancel Mix Series se materializeaza ca CD - un produs autentic, local, colectionabil -- limitat la 500 de bucati / volum.
DJ Vasile (myspace.com/djvasile), Artan, Juja the Honey Peanut (myspace.com/purpleperpendicular), VJ Tom.
Movies & Shop hosted by The Ambiance (www.theambiance.role.ro)
photos by Sharky (flickr.com/photos/sharky_rol)
hosted by uBIc & nwt (http://saveorcancel.tv)
FRONT (http://pe.barica.de/front/) / The Ark (www.theark.ro)
In ultima seara a primei editii a festivalului, Alt.Ctrl Festo 2010, Club Control, ti-l prezinta in concert pe Joe Lally (of Fugazi) cu The Mono Jacks in deschidere.
Joe Lally este cunoscut in special ca basist si membru fondator al influentei trupe punk Fugazi din Washington D.C. Dupa ce Fugazi si-a incetat activitatea in 2003, Joe Lally a inceput sa cante solo si sa colaboreze cu alti artisti si prieteni in diverse proiecte muzicale, cel mai notabil fiind Ataxia unde a cantat impreuna cu John Frusciante si Josh Klinghoffer de la Red Hot Chili Peppers si cu care a scos doua albume. Joe Lally a scos pana acum doua albume, "There to Here" in 2006 si "Nothing is underrated" in 2007, lucrand in prezent la cel de-al treilea album care va aparea anul acesta. Joe lally va canta la Control in formula de trio, impreuna cu Elisa Abela si Emanuele Tomasi.
Pret bilet: 20 de lei.
http://www.joelally.com/
http://www.myspace.com/josephlally
http://www.myspace.com/themonojacks
NexT şi ShortsUP îşi unesc forţele şi promit experienţa cinematografică a lunii Evenimentul MAŞINĂRIA DE VISE, susţinut de Vodafone România, va avea loc la Cinema Scala.
Vineri, 16 aprilie, de la ora 21:30 la cinematograful Scala, ShortsUP va fi invitat în cadrul NexT cu un program de scurtmetraje numai bune de visat: MAŞINĂRIA DE VISE.
Fantezii, filme SF sau comedii negre, toate filmele din programul ShortsUP vor fi o invitaţie la visare ce va deschide weekend-ul NexT şi apetitul spectatorilor pentru scurtmetraje.
Idilice sau de coşmar, ca rupte din realitate sau dintr-un film horror, visele se hrănesc cu părţi din viaţa noastră. Asta ştiu şi personajele din filme, însă de multe ori le este greu să uite că… sunt doar vise.
Prima producţie “Alice in Wonderland” făcută vreodată (1903), scurtmetrajul câştigător la Oscar în 1995, “Franz Kafka’s It’s a Wonderful Life”, ficţiuni recente şi o serie de animaţii tulburătoare vor fi cap de afiş la ShortsUP în cadrul NexT.
Filmele vor fi urmate de petrecere în Club Control, de la 23.30.
Biletele sunt disponibile direct la intrare, la Cinema Scala, în seara evenimentului, sau se pot cumpara în avans de la Scala sau prin Ticketfun. Preţul unui bilet este de 20 RON şi oferă acces la programul întregului eveniment: filme, de la 20.30 şi party, de la 23.30.

0 comentarii: