Undersea Poem

Un mix romantic de indie, rock, jungle si franturi de bossanova – asa am putea pozitiona proaspatul proiect de la Six Degrees Records: Undersea Poem.

Avandu-i in rolurile principale pe Chris Root si pe Juju Stulbach, Undersea Poem este si numele primului album impreuna al celor doi. Avand deja o colaborare muzicala fructuoasa inca de pe vremea cand faceau parte din trio-ul Mosquitos, atunci cand povestea lor de dragoste cantata pe ritmuri de bossa-nova a reprezentat piesa centrala a debutului, Chris si Juju au ales de data aceasta ca sursa de inspiratie periplurile lor pe Coasta mexicana a Pacificului sau plajele din Brazilia. Cristalizandu-si trairile in cantece seducatoare si visatoare, au reusit sa transpuna in muzica viata de la malul marii cu superbele sale apusuri de soare.
David Fricke de la Rolling Stone spunea despre vocalista Stulbach ca este "un adevarat cadou din Ipanema, un nativ Rio de Janeiro cu o voce precum aerul caldut al noptii". Pentru Root, pasionat de surfing, apa reprezinta un aspect esential al vietii muzicale, gasindu-si deseori inspiratia in momentele cand plutea printre valuri, conectandu-se cu oceanul.

Un chill-out superb aranjat, o muzica ce emana fericire si liniste interioara si un simt aproape cinematic al locului, Undersea Poem prezinta un sound facut pentru cei care adora sa calatoreasca si sa viseze, intr-un peisaj unde valurile perfecte vegheaza plaje paradisiace.


0 comentarii: