Review : Concert Tep Zepi in Suburbia

Joi, 20 mai, in club Suburbia a avut loc concertul de revenire al trupei Tep Zepi.
Dupa 10 luni de pauza trupa s-a reintalnit cu publicul bucurestean in exact aceeasi locatie din care anul trecut isi luau la revedere.
Noutatile in trupa sunt noua voce, Petra Acker, si de asemenea un nou om ce se ocupa de sectiunea tobe, John Ciurea.
Amandoi au fost absolut la inaltime, si asta in pofida unei deschideri destul de prost realizate de trupa KinEthics ce au parut sa fie mult prea coplesiti de acest eveniment incat practic au ratat intreg performance-ul.
Intrarea pe scena a trupei Tep Zepi a fost in aceeasi vreme si un "strigat de chemare" ce a dus la cresterea numarului de oameni prezenti in club.

Iar cei prezenti au fost dusi intr-o stare de maxim delir prin ceea ce a urmat. Petra, cu vocea sa hipnotica, Vava si Mihnea in forma mare la bass respectiv chitara iar John un absolut showman la tobe au declansat nebunia in Suburbia.
Muzica plina de energie, un rock melodic pur si o trupa care prin dezlantuirea de pe scena a creat aceeasi atmosfera si in public.
Un tracklist format din 13 melodii, 7 de pe albumul "Son of a Dollar and A Song", 2 piese ceva mai vechi, 2 cover-uri ("Down" - deja celebru
in concertele trupei, melodie ce apartine trupei Stone Temple Pilots"; dar si "Attitude" (Mystifs/Guns'N'Roses" cantata cu Mihnea Blidariu (Luna Amara) la voce).
Per total, un concert absolut fantastic realizat de una din trupele pe care cu absolut nicio scuza nu trebuie s-o ratezi la viitoarele cantari ce vor avea loc in Bucuresti pe 3 iunie in Modjo respectiv 11 iunie in club Control.
Acum....mai ramane sa asteptam si noul disc pentru a-ne putea bucura pe repeat de soundul Tep Zepi.
Foto via Cristina. Galeria completa aici iar mai multe filmari de la event aici pe site-ul No3.

0 comentarii: