TiPtiL prezinta clipul "Spune-mi"

Aseara, duminica, 19 decembrie, in Club Tago Mago,  formatia TiPtiL si-a lansat primul videoclip, alaturi de prieteni si invitati, in cadrul unui show original din care nu au lipsit povestile haioase din spatele scenei, filmul de making of al clipului si un concert incendiar cu invitati surpriza, un public minunat, toate intretinute de atmosfera jazzaggaefunkdancefun, energica si dinamica, ce nu lipseste niciunui show TiPtiL.
Videoclipul a fost filmat in luna noiembrie, timp de doua zile, de o echipa condusa de regizorul Catalin Bugean: „Sunt mandru de ei ca au rezistat fara sa comenteze, desi au trebuit sa topaie in fata camerei vreo 14 ore fara pauza. Ma bucur ca au fost foarte receptivi la indicatii si chiar au venit si au mai completat unele situatii.
Am ales "Spune-mi" pt ca ea mi s-a parut ca s-ar potrivi cel mai bine pentru un prim videoclip. De cand am auzit-o, am inceput imediat sa vizualizez cum va arata clipul. Rar se intampla ca o melodie sa transmita atat de multe incat sa vezi din prima imagini si povesti.”
 Un show de lansare energic,o poveste simpla, dragoste, sentimente si emotii, toate acestea puse intr-un clip de care trupa este foarte multumita.

Trupa: Raluca Staicu - voce, Adina Dura - voce, Cretu - chitara, Bujor Stoicovici - contrabas, Ciprian "Laurentze!" Moisescu - tobe

muzica: Cretu/Grigorescu/Moisescu/Stoicovici
versuri: Ramon I. Grigorescu
inregistrari: Fat Music - Mugurel "Meghi" Coman
mixaj: IPT Recordings - Radu Ionescu

Pagini oficiale:

1 comentarii:

Anonim | 20 decembrie 2010 la 18:10

Super piesa-FELICITARI!