Colectiv: Wankelmut, Ok Corrall, Charlie Boy, Amon - 14 septembrie

WANKELMUT // OK Corral // Charlie Boy // Amon
Expoziție de fotografie Mihai Țuțu – ”The Truth”

Pe 14 septembrie are loc inaugurarea oficială a noului spațiu Colectiv, pe strada Tăbăcarilor la numărul 7, în fosta fabrică Pionierul.

Wankelmut aterizează pentru prima oară la București și a doua oară în România, după vizita la festivalul Electric Castle din această vară.

Răsfățatul Berlinului a lansat recent My Head Is A Jungle cu Emma Louise, noua sa lucrătură, și continuă să se plimbe ici și colo să facă oamenii să danseze, așa cum a reușit încă de la wonder-hit-ul ”One Day”, remixul la Asaf Avidan.
Studentul la Științe Politice și Filosofie mărturisește că l-a inspirat printre alții chiar Nicolas Jaar și că e în continuare pasionat de producție, capitol la care adună permanent cunoștințe noi. A apărut pe line-up ca DJ la evenimente cu Sascha Funke, Sven Väth, Luciano, Fritz Kalkbrenner, Ellen Allien, Pan Pot, M.A.N.D.Y., Nina Kravitz sau Magda.

OK Corral este unul din proiectele veterane din București, pornind acum mulți ani să militeze pentru muzica electronică, reprezentând mai ales zona acesteia asortată ringului de dans, cu inflexiuni disco, funk și house. OK Corral înseamnă Vania și Thornado, un duo sinonim cu ”rocking dance floors”.

Charlie Boy The Rabbit King este băiatul cu urechi de iepure care a inițiat seria de petreceri Good Life. După o experiență de mixat pe la nenumărate petreceri din underground-ul Bucureștiului în vremuri de muzică electronică mai cu bass, CharlieBoy s-a instalat comod între subgenurile muzicii house cu oprire la ce îi determină pe oameni să danseze până dimineața.

AMON și-a dedicat căutările în ultima vreme către nu disco, deep tech house și electronica. Pe tot parcursul interacțiunii lui cu publicul din spatele pupitrului, Amon a avut grijă să intuiască atent elementele cheie care fac oamenii să fie responsivi când ies să danseze și continuă demonstrația de fiecare dată când se bagă la pus muzică.

Colectiv deschide sezonul de evenimente și prin prezentarea expoziției de fotografie ”The Truth” a lui Mihai Țuțu. Lucrările au fost prezentate anterior și la Noaptea Albă a Fotografiei, iar pe 14 septembrie, Colectiv găzduiește instalațiile artistului bazate pe fotografie de nud și adăugarea unui element surpriză.

Colectiv: noi și voi.

@colectivro pe Instagram
Bilet: 30 lei <00:00> 40 lei

0 comentarii: