Ultimul weekend in care mai puteti vizita expozitia "The Human Body"

Expoziția “THE HUMAN BODY” se apropie de final. Este ultimul weekend în care mai poate fi vizitată la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din București! Peste 86 000 români i-au trecut pragul până acum, în aproape patru luni și jumătate de la deschidere. Biletele sunt în continuare disponibile în rețeaua Eventim. Un eveniment produs de GFORCE EXHIBITIONS  și organizat de Events în colaborare cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. 
 
Conform datelor oferite de rețeaua Eventim din întreaga țară, peste 86 000 de români au trecut pragul expoziției de la deschiderea sa și până acum, un record absolut de vizitatori pentru circuitul muzeal român; dintre ei, peste 9 000 au fost elevi cu vârstele între 7 și 18 ani. În paralel, expoziția “THE HUMAN BODY” se desfășoară în aceste momente și în Cracovia.
 
Expoziția „THE HUMAN BODY” include peste 200 de exponate - corpuri umane reale (integrale sau secțiuni) care, prin disecțiile la nivelul organelor și țesuturilor oferă o perspectivă unică, tridimensională, fidelă, asupra a ceea ce se află sub piele, asupra miracolului corpului omenesc și a modului în care acesta funcționează.
 
Despre GForce Exhibitions:
 
GForce Exhibitions, companie cu renume mondial, a creat până în prezent nenumărate importante expoziții itinerante. Cu peste 50 de ani de experiență combinată, echipa de la GForce Exhibitions are ca obiectiv oferirea unei experiențe unice vizitatorilor, prin organizarea și prezentarea de expoziții inovatoare, cu puternic impact educaționale. La nivel internaţional, expozițiile produse de organizatorii ”The Human Body” ExHIBITION au atras până acum un public ce depăşeşte 50 de milioane de vizitatori.

0 comentarii: