Roots Revival Romania si Carturesti te provoaca la cultura

Roots Revival Romania este proiectul celor 7 muzicieni din 7 tari, care, dupa o calatorie de 7 zile prin Maramures, se intalnesc pe scena Salii Radio, intr-un concert de final, in care reinterpreteaza muzica traditionala din Romania. Concertul va avea loc luni, 19 august la Sala Radio din Bucuresti.
 
Impreuna cu Librariile Carturesti, Roots Revival Romania provoaca publicul bucurestean sa aleaga cultura. Astfel, cei care vor face cumparaturi din Libraria Carturesti Verona (strada Arthur Verona 13-15) in acest weekend (sambata sau duminica – 17-18 august) pot primi una dintre cele 100 de invitatii duble la concertul Roots Revival Romania, de luni, 19 august.
 
Roots Revival Romania este un experiment intercultural, care indeamna la intoarcerea la radacini si la cultura, initiat de Asociatia Interculturala de Traditii, in coproductie cu Radio Romania si TVR 2, sprijinit de Ambasada Libanului, Ambasada Armeniei, Culture Ireland si Carturesti. Biletele la concert sunt disponibile prin Reteaua Eventim si pe www.eventim.ro.
 
Mai multe despre Roots Revival Romania puteti afla aici: https://www.facebook.com/RootsRevivalRomania.

0 comentarii: