Question Mark: Hangout Music Presents DLR 'Seeing Sounds Album Tour' - 29 mai



Continuând să fie un filtru calitativ pe baza motto-ului “Inspire.Educate.Entertain”, label-ul Hangout Music aduce în premieră pentru a treia petrecere Hangout Music Presents, pe DLR din UK, unul din artiștii momentului în muzica drum and bass. Artistul se bucură de o popularitate crescândă, accentuată de release-ul recent al LP-ului său de debut “Seeing Sounds”, la renumitul Dispatch Recordings.

Prestația tânărului englez va fi susținută de artiștii locali Intriga, Crimelabs, Sour, Brusten, Slimy și Tremour, în data de 29.05.15 la Question Mark.

Biletele (numar limitat de 150) pot fi achizitionate de pe site-ul Eventbook, la adresa:
http://eventbook.ro/event/party-question-mark-hang-out-music-dlr-seeing-sounds-album-tour
Sau din locatiile partenere dupa cum urmeaza:
Din Libraria Engleza "Anthony Frost" (Calea Victoriei nr. 45) - program: Luni-Vineri: 10:00 - 20:00, Sambata: 10:00 - 19:00, Duminica: 10:00 - 14:00
Libraria Franceza "Kyralina" (str. George Enescu nr. 😎 - program: Luni-Sambata: 10:00 - 20:00, Duminica: 12:00 - 18:00
Question Mark (Calea Victoriei 48-50): Miercuri-Sambata, incepand cu ora 19:00.


RVSP : https://www.facebook.com/events/800677326695247/
Show starts: 22:00
Support: 25 RON
*Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.

DLR [UK]
Dispatch Recordings // Metalheadz // Symmetry // Utopia // Shogun Audio
https://soundcloud.com/j_dlr https://www.facebook.com/dirtyleroi
DLR este un artist trecut prin cele mai fine label-uri de drum and bass, însușindu-i deprinderile și modelând simțul estetic într-un sound designer de excepție. Cunoscut din duo-ul Octane & DLR, în 2012 cei doi lansează la Dispatch albumul ”Method In The Madness” care a ajuns in Kmag Top 5 Albums of the Year. Piesele ”Murmur” si ”Set Up The Set” au primit susținere masivă de la cei mai mari artiști ai scenei și nenumărate difuzări la Radio 1. În 2013 colaborează cu artiști precum Hydro, Mako, Villem, Break, iar setul b2b cu Goldie la Outlook 2013 îi aduce EP-ul ”Your Mind” la Metalheadz, în iulie 2014. 


Așadar, cu release-uri la Metalheadz, Symmetry, Shogun, Horizons, RAM , Renegade Hardware, Utopia Music și multe altele, Dispatch Recordings devine în 2015 casa albumului său de debut, ”Seeing Sounds”. Un titlu sugestiv pentru un sound designer cu o imaginație și capacitate creativă, un “cut-glass tech roller scientist” (Mixmag) de top, DLR este un artist ce pune accent pe calitate și exprimarea sinelui, albumul său fiind dovada ingeniozității lui. Împinge limitele și se diferențiază de restul prin abordarea proprie a unui stil goovy și tehnic, inovator și creativ, ajunge să fie azi un “highly rated artist” în comunitatea drum and bass.

INTRIGA [RO] https://soundcloud.com/intrigaa https://www.facebook.com/intrigaaa
CRIMELABS [RO] https://soundcloud.com/crimelabs https://www.facebook.com/pages/Crimelabs/190696524282820
SLIMY [RO] https://soundcloud.com/slimy https://www.facebook.com/slimyofficial
SOUR [RO] http://www.mixcloud.com/TwistSour/ https://www.facebook.com/TheSourMusic
BRUSTEN [RO] https://soundcloud.com/brusten
TREMOUR [RO] http://www.mixcloud.com/tremourmircea/ http://www.facebook.com/pages/Tremour
Hangout Music este primul label independent de muzică drum and bass din România și are ca scop susținerea scenei locale.
Înființat în 2013 , label-ul iși propune să fie stâlpul și filtrul calitativ care creează un nou cadru pentru artiști și public, aducând scena la nivelul celei din afară. Motto-ul care stă la baza conceptului de “hangout” este "Inspire.Educate.Entertain", prin care se dorește creșterea și dezvoltarea unei comunități ce se ghidează după valori precum calitate, ospitalitate și spirit familiar

www.hangoutmusic.ro
welcome@hangoutmusic.ro
https://www.facebook.com/HangoutMusicLTD https://vimeo.com/hangoutmusicltd https://soundcloud.com/hangoutmusic

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: