Girls Names, in concert la Control Club

Formația post-punk nord-irlandeză Girls Names concertează în premieră la București, joi, 6 octombrie, după ora 21, la Control Club, în cadrul turneului european de promovare a albumului Arms Around a Vision. Show-ul este un warm-up pentru seria de evenimente dedicate aniversării a opt ani de Control Club și va fi deschis de un recital al artistului Richard Dawson (psychedelic folk, Marea Britanie).
Biletele sunt disponibile online, pe Eventbook.ro. Cumpără bilete în avans și poți câștiga un abonament la Control 8

 
Girls Names este un cvartet originar din Belfast, Irlanda de Nord, înființat în 2009 de chitaristul Cathal Cully. Trupa a lansat trei albume de studio, dintre care cel mai recent, Arms Around a Vision (Tough Love Records, 2015), a fost nominalizat, anul acesta, la Northern Ireland Music Prize.
 
Sound-ul Girls Names este o combinație interesantă de post-punk, alternative rock și noise pop, cu influențe ambient/electronica și krautrock, atrăgând comparații cu Sonic Youth, The Jesus & Mary Chain și Joy Division.

Recent, trupa a lansat Revisionism, un EP de remix-uri pentru care i-au cooptat pe Mikey Young (Total Control), Broken English Club sau Tom Furse de la The Horrors.

Girls Names se află, în prezent, într-un turneu european ce include și România, și vor concerta miercuri, 5 octombrie, ora 21, la Cluj-Napoca, în clubul The Shelter (Piața Unirii, 25), și joi, 6 octombrie, după ora 21, la București, în Control Club (Str. Constantin Mille, 4).

Girls Names are excellent, playing a sort of agitated racket that's equal parts Sonic Youth, the Jesus & Mary Chain and Joy Division. - The Quietus
Ever changing and insightful, Arms Around A Vision never becomes staid or complacent. - Drowned In Sound
Girls Names sound aware of their own excellence. - The Line of Best Fit

http://www.girlsnamesband.com/
Girls Names – Reticence https://www.youtube.com/watch?v=Xa1TshNz8YA

 
Concertul Girls Names / Richard Dawson de la București este organizat de Control Club și OneDay. Facebook event: https://www.facebook.com/events/631291020372174.

Biletele, în valoare de 20 de lei, se pot achiziționa în avans, online, prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-control-8-warm-up-girls-names-richard-dawson-live) sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și librăriile partenere Eventbook: http://eventbook.ro/partners.

Cei care achiziționează bilete în avans (până în ziua evenimentului, ora 17) la Control 8 Warm-Up: Girls Names / Richard Dawson live, online prin Eventbook.ro, de la punctele de vânzare partenere sau de la Control Club, intră automat în tragerea la sorți pentru unul dintre abonamentele (4-day pass) Control 8!
 

0 comentarii: