”Proteinele fluorescente” ajung la București

”Proteinele fluorescente” ajung la București
O producție Reactor de creație și experiment Cluj-Napoca
În cadrul proiectului Drama 5 – rezidențe de scriere dramatică
4 noiembrie, ora 19:00
Centrul de Teatru Educațional Replika
 
Drama 5: rezidențe pentru cinci tineri autori dramatici care, în luna iulie 2016, au scris câte o piesă de teatru sub tutorierea Alinei Nelega și cu susținerea unei echipe de actori, regizori și manageri culturali clujeni. La spațiul Reactor de creație și experiment.
Patru din cele cinci texte au devenit spectacole-lectură. Unul a devenit spectacol în regia Letei Popescu.
 
La început de noiembrie, producția rezultată, Proteine Fluorescente, de Alexandra Pâzgu, merge în turneu în trei spații independente din Iași (Teatru Fix), București (Centrul de Teatru Educațional Replika) și Târgu Mureș (Teatrul Ariel).
 
Bucureștenii sunt așteptați la o întâlnire de gradul trei cu proteinele clujene la Centrul de Teatru Educațional Replika în 4 noiembrie, la ora 19:00. Reprezentația va fi urmată de discuții cu publicul.

INTRAREA LIBERĂ, numai pe bază de rezervare.
centrulreplika@gmail.com / 0732101860 / 0787714551


event FB: ”Proteine fluorescente” - București - 4 nov. ora 19.00


Centrul de Teatru Educaţional Replika reprezintă un spaţiu cultural interdisciplinar, dedicat explorării şi prezentării publice a creaţiilor artistice performative, concepute de artişti activişti într-o strânsă relaţie cu comunitatea. Artiştii şi cetăţenii activi dau replică problemelor comunităţilor. Centrul de Teatru Educaţional Replika își propune să devină o platformă de creație pedagogică și artă participativă prin care categorii de public marginalizate să se poată autoreprezenta și să-și poată crea arta care le definește nevoile și așteptările. Credem că accesul la orice manifestare culturală trebuie să fie gratuit, susţinut de întreaga comunitate.  În 2016, Centrul de Teatru Educaţional Replika a obținut premiul AFCN pentru incluziune socială și dialog intercultural și a fost nominalizat la Premiile Radio România Cultural, secțiunea “Proiecte culturale şi festivaluri”.

0 comentarii: