FNTI: Bucureștiul meu - 4 noiembrie

Compania 17 prezintă:
Bucureștiul meu

A scrie despre București devine un pretext pentru a scrie despre tine. Despre tine student la UNATC, venit de prin cartierele bucureștene sau de oriunde din țară: Piatra Neamț, Alba-Iulia, Caracal, Botoșani, Brașov, Crivina (un sat din Giurgiu) sau din Chișinău.
Aici, Bucureștiul este Acasă al tău. Aici ai învățat să conduci noaptea, ai alergat pe străzi, ai stat singur pe treptele de la Universitate, ai iubit, ai avut senzația că nimicul de acasă nu este diferit de nimicul de aici, te-ai dus la facultate cu gândul că habar nu ai ce o să ți se întâmple peste 10 ani, te-ai dus la castinguri și ai ajuns acasă gândindu-te că ești doar un produs care trebuie cumpărat, te-ai întors în școală și ai sperat că după ce termini facultatea, vei ști încotro s-o apuci. Speri că cineva te va considera necesar și îți va deschide ușa. Speri.

Cu:
Claudia Ene, Mădălina Țapu, Adelina Toma, Vlad Brumaru, Cristiana Luca, Vlad Galer, Cristina Danu, Vlad Lință, Alexandra Răduță, Paul Nistor - studenți anul II Actorie, UNATC București.

Regie şi concept - Adelaida Zamfira
Pregătire muzicală (ritmuri) - Lucian Maxim
Consultant coregrafie - Andreea Duță / Alina Radu
Antrenament elemente de pantomimă - Nicolae Nastasia
Pregătire muzicală - Adrian Pleșca (Artan)
"Perfect" (muzica: Răzvan Moldovan, versuri: Adrian Pleșca). Regie film, imagine, montaj - Andu Daniel Patache
Montaj 2 - Ştefan Boghiu
Consultant costume - Ioana Colceag
Grafică - Sergiu Diaconu

*spectacol prezentat în secțiunea Debut
biletele se găsesc la Godot Cafe-Teatru

0 comentarii: