Concertul Horace Andy de la București se anulează


Concertul muzicianului reggae Horace Andy, ce urma să aibă loc în 14 septembrie, la București, se anulează din motive logistice.
Programat pentru data de 14 septembrie, în Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din București, în cadrul celei de-a treia ediții DokStation Music Documentary Film Festival, concertul artistului jamaican Horace Andy nu va mai avea loc. Anularea survine în urma unor întârzieri în procesul de emitere a vizei de rezidență în Marea Britanie, semnalate de managementul artistului.

„Ne pare foarte rău pentru această situație, pe care nu am reușit să o rezolvăm în timp util. Horace Andy regretă că nu-și va putea respecta angajamentul față de fanii români”, precizează managementul artistului.

Toți cei care au achiziționat bilete la acest eveniment își vor recupera integral contravaloarea acestora.

Cei care au achiziționat bilete online prin Eventbook.ro vor fi informați printr-un email de la office@eventbook.ro despre procedura de returnare. Cei care au achiziţionat bilete de la librăriile partenere din rețeaua Eventbook îşi pot recupera banii odată cu prezentarea biletelor la punctul din care au fost cumpărate.

A treia ediție DokStation Music Documentary Film Festival va avea loc în perioada 13-16 septembrie 2018. Programul proiecțiilor și evenimentelor conexe va fi disponibil în curând la www.dokstation.ro

DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival de documentare muzicale din București, este conceput să atragă comunități largi din diverse sectoare ale capitalei, combinând două dintre cele mai populare arte - filmul și muzica - , prin proiecții de filme documentare muzicale și concerte live, în clădiri cu istorie și tradiție, dar și în spații neconvenționale.

Evenimentele din cadrul DokStation 2018 vor fi găzduite, ca și anul trecut, de Parcul Drumul Taberei, Control Club, Spațiul M60, DESCHIS Gastrobar și Apollo 111.

A treia ediție DokStation Music Documentary Film Festival este organizată Wearebasca și Asociația DokStation. Parteneri: Centrul Cultural European Sectorul 6 - Primăria Sectorului 6, Cohn and Jansen JWT, Control Club, Apollo111, Spațiul M60, DESCHIS Gastrobar, CINEPUB.ro, Cărturești, TANĂNANA.

Web : www.dokstation.ro

Facebook / YouTube / Instagram / Twitter
Aftermovie DokStation 2017: https://youtu.be/sDb1girrTwo

0 comentarii: