World Beard Day 2018

In primul weekend din septembrie va avea loc un eveniment inedit
Ziua Internationala a Bărbii- motiv pentru care vom celebra si noi. Te invitam sa cunosti barbosi faini, sambata 1 septembrie 2018, începand cu orele 14:00, la GETT'S Men Exclusive- Calea Floreasca 111-113.

Ziua Internationala a Bărbii, marcată în fiecare an în primul weekend din luna septembrie, este un prilej ca toţi bărboşii să se adune și să sărbătorească împreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment, worldbeardday.com.

Fiind dedicată promovării masculinității și a bărbii în special, bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect în această zi. Totodată, conform tradiţiei, bărbaţii cu barbă trebuie să se relaxeze şi să nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau îndatoriri de familie.
De asemenea, membrii familiei bărbosului în cauză ar trebui să îi facă toate poftele, măcar în această zi, în onoarea podoabei sale faciale.

Deoarce evenimentul reprezintă un moment de sărbătoare și ceremonie în cinstea podoabei faciale, am pregatit multe surprize pentru voi si evident concursul - Hai sa cunosti un barbos - unde vom premia ‘Cea Mai Frumoasă Barbă’ la categoriile barbi mari si barbi mici.

Pentru a te inscrie, posteaza o fotografie cu barba ta pe pagina evenimentului folosind urmatoarele hastaguri: #GettsMen #WorldBeardDay2018 #HaiSaCunosti si da tag unui prieten pe care il provoci la concurs. Fiecare barbos inscris in concurs se va prezenta si va trebui sa convinga juriul ca el este cel care merita votul lor.

Evenimentul va îmbina esteticul masculin cu simbolistica britanica, având ca Dress code " Wear A Bow Tie’’

Pentru informații suplimetare puteți contacta:
evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel

Parteneri: GETT’S Men Exclusive / vitamin aqua/ Crama Rotenberg/ Hai să Cunoști/ World of Barbers / ThreeHappyBrewers/ GETT'S Highlights Magazine /

0 comentarii: