EL NEGRO live @Papa la Soni - Vama Veche - 18 august

"Sunetul de reggae se aude de departe!
EL NEGRO, primul și cel mai longeviv band reggae din România, cu o activitate de peste 15 ani, se va auzi live pe 18 august in Vama Veche – Papa la Soni. 

El Negro a luat fiinţă în februarie 1999 şi s-a impus pe piaţa muzicală românească cu un sound nou, însoţit de un mesaj orientat spre probleme sociale. Dacă, în primii ani de existenţă, identitatea trupei este dată de melodia „Mi-e dor de tine”, piesa „Ploaia”, lansată în 2005, îi propulsează în topurile radiourilor şi devine noul reper sonor al formaţiei. În 2008, El Negro lansează albumul Antipatica, cel mai bine vândut album românesc de reggae. LP-ul conține 14 piese (2 sub edituri, un feat cu elvețianul Ranking Sound, un remake după “Buna seara, iubito”, hitul “Ploaia” și cel mai recent E.P. – “Lasă-mă”) Albumul reprezintă un concept pe care trupa îl propune ca un manifest sonor, alternativă și semnal de alarmă pentru o societate din ce în ce mai încrancenată, șablonată și dominată de artificial, panică, efect de turmă și ură.

Ultimul single lansat pe 11 iulie 2018, “Nu mai fumați Marijuana” aduce în discuție absurditatea anilor în care trăim, în care omul își arogă dreptul de a interzice natura. E un cântec vesel, cu ironii și autoironii pe tema unui subiect care stârnește zâmbete și polemici. “În momentul ăsta consider că dincolo de caracterul lui recreațional, este poate, cel mai puternic simbol al antisistemului, al iubirii de natură, al ideii de libertate și de pace”, spune Bogdan Negroiu, fondatorul și sufletul El Negro.
În prezent formația lucreaza pentru un nou album.
One love! 


YouTube: http://www.youtube.com/elnegroROMANIA 
Instagram: http://www.instagram.com/bogdan.elnegro 

Link single: https://www.youtube.com/watch?v=9b90HzCDFbA   
Link  event:  https://www.facebook.com/events/449004015581578/"

0 comentarii: