Cannibal Corpse canta in Cluj-Napoca si Bucuresti

Cannibal Corpse canta pe 12 iunie la Cluj-Napoca in /Form Space si pe 13 iunie la Bucuresti la Quantic Club pe scena Open Air. Primele 200 de bilete au pret special.

Cand vine vorba de Death Metal, Cannibal Corpse este o formatie etalon a genului. Cu peste 3 decenii de activitate si 14 albume la activ, Cannibal Corpse este una dintre formatiile care a pastrat autentic soundul death metal.


Bazele trupei au fost puse de artisti care deja activau pe scena de death metal, printre acestia numarandu-se Paul Mazurkiewicz, Alex Webster sau Chris Barnes. Acesta din urma avea sa paraseasca formatia in 1995 iar inlocuitorul sau a fost George 'Corpsegrinder' Fisher.

Formatia a trecut de-a lungul timpului prin diferite probleme cauzate mai ales de versurile trupei, cativa politicieni americani dorind sa ii interzica cu desavarsire pentru ca ar fi subminat caracterul national al Statelor Unite.


In Australia au fost interzisi timp de 10 ani (1996 - 2006), iar in momentul de fata doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpara discurile Cannibal Corpse. Aceeasi problema a fost si in Germania unde nu au avut voie sa cante piesele de pe primle trei albume. In Rusia, din opt concerte sase au fost anulate dupa ce diferite grupuri de religioase au facut tot posibilul sa interzica sustinerea acestora.


In momentul de fata, Cannibal Corpse are un line-up neschimbat din 2005.
 
Alex Webster - bass
Paul Mazurkiewicz - drums
George "Corpsegrinder" Fisher - vocals
Pat O'Brien - lead guitar
Rob Barrett - rhythm guitar

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
- Earlybird, primele 250 de bilete: 79 lei Acces General, 109 lei Golden Circle
- Presale: 89 lei Acces General, 129 lei Golden Circle
- La acces: 100 lei Acces General si 140 lei Golden Circle

Se pun in vanzare doar 1200 de bilete iar la Golden Circle sunt doar 400 de locuri. Concertul are loc in aer liber.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea:

Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 comentarii: