Teatrul Aureliu Manea Turda - turneu Bucuresti


După obținerea unui succes răsunător în zona Moldovei, în luna martie cu spectacolul ÎNDRĂGOSTIȚII DIN ANCONA, regia Andrei Mihalache, Teatrul  Aureliu Manea  începe un nou tur de forță, de această dată la București, cu alte trei spectacole producții proprii, TRIX SHOW, regia Mihai Gruia Sandu, ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS de Valentin Nicolau,regia Andrei Mihalache, VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ de William Shakespeare, regia Muriel Manea.

”Ne bucurăm să ajungem la București, cu cele mai bune producții ale Teatrului Aureliu Manea, TRIX SHOW,  ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS și VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ. 

Regia spectacolului TRIX SHOW a fost realizată de către maestrul Mihai Gruia Sandu pornind de la o serie de exerciții de improvizație cu rădăcini și mijloace din Commedia dell’Arte. Este un  spectacol nonverbal, cu elemente de dans, acrobație, lazzi-uri, marionete cu inspirație din fantasticul folclor românesc. Acest spectacol a fost selecționat în cadrul Festivalului International Fringe din San Diego, ce va avea loc în SUA între 9-16 iunie 2019. 

După TRIX SHOW vă invităm la o nouă terapie prin râs cu spectacolul ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS de Valentin Nicolau., în regia lui Andrei Mihalache .Este unul dintre cele mai apreciate spectacole ale Teatrului Aureliu Manea și sperăm că va fi încântat și publicul bucureștean.

Cel de al treilea spectacol pe care îl vom prezenta este VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ, în regia lui Muriel Manea, fiica regretatului regizor Aureliu Manea. Din  anul 2014, Teatrul din Turda a primit denumirea de „Aureliu Manea”, în onoarea marelui regizor. Aureliu Manea reprezintă cea mai frumoasă pagină din istoria teatrului turdean pentru realizările sale de excepție în peisajul teatrului românesc. Fiica lui a urmat aceeași carieră, Spectacolul  VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ a fost selecționat la Festivalul Internațional Shakespeare de la Craiova, în ediția de anul viitor”, a declarat Cătălin Grigoraș, manager Teatrul Aureliu Manea.

Mai jos puteți găsi programul evenimentelor, susținute de Teatrul Aureliu Manea Turda la București:

1 aprilie – TRIX SHOW – Teatrul Mic – Sala Studio (Str. Gabroveni, Nr. 57, Sector 3, București)  – ORA 19:00
2 aprilie- TRIX SHOW – Sala Dalles – ORA 19:00
3 aprilie – ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS – Teatrul Dramaturgilor Români– ORA 19:00  
4 aprilie – VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ – Teatrul de Comedie– ORA 19:00

0 comentarii: