TiPtiL @Have a cigar - 14 martie

Multe concerte luna martie are!
Pe 14 martie, de la ora 20:00, trupa TiPtiL ne ofertă un concert ce ne bucură sufletul și mintea.

”TiPtiL ne regrupăm și revenim. Și pentru că știm că nu am plecat din inimile voastre, nu rămâne decât să ne întoarcem TiPtiL pe scenă.
Și pentru că, dacă ar fi simplu, ar face toată lumea, noi am hotărât să fim mai acustici la același potențial energetic. Vom cânta în varianta trio.
TiPtiL Trio așadar, va fi cu cei care au fondat trupa și au creat muzica și textele de neuitat, adică Raluca Staicu Vasile zisă (mai nou) și FeLA, Cristi Crețu, zis (din totdeauna) și Crețu și Bujor Stoicovici, zis și Bujor Stoicovici.


Hai, Spune-mi, Ideea, Imaginea ta și toate celelalte piese cunoscute de voi, vor reveni pe scenă, iar voi sunteți bineveniți la dans, pe aceeași scenă, printre noi, în cunoscutul stil jazzaggaefunkdancefun.
Raluca Staicu (voce), Bujor Stoicovici (contrabas) și Crețu (chitară), vor readuce combinația sublimă de energie pură, efervescență, atitudine și versuri îndrăznețe puse pe un sound acustic fresh și captivant, o combinație de funk, swing, reggae și post-punk, totul pentru o seară senzațională în care să trăiești muzica cu toate simțurile și să descoperi un stil pe care îl vei iubi, dacă ești la fel de îndrăzneț ca el.”
Haideți, deci!

Intrarea este liberă

Aşteptăm rezervările voastre la 0753 135 655 (Seba) sau 0747 573 676 (Didi).
Cea mai faină grafică este realizată de Doodles Creative Studio - Graphic Design.

0 comentarii: