Concert Lacuna Coil si Cellar Darling la Bucuresti pe 15 noiembrie

Pe 15 noiembrie de la ora 20:00 in Quantic Club, va asteptam la o seara de gothic metal alaturi de LACUNA COIL si invitatii lor speciali, Cellar Darling, trupa formata din fostii membri Eluveitie, inclusiv solista Anna Murphy, in premiera la Bucuresti ! Dupa ce au tinut capul de afis la Artmania 2017 unde au cantat in fata a peste 5000 de oameni, italienii de la Lacuna Coil vin si la Bucuresti in cadrul unui turneu european de proportii !
 
Biletele s-au pus deja in vanzare pe www.iabilet.ro iar pana pe 15 septembrie au pret special !
 
Formata in Milano, Italia, Lacuna Coil avea sa devina una dintre cele mai prolifice trupe metal din Europa. Cel mai recent album al trupei, "Delirium", nu a facut decat sa confirme notorietatea muzicala castigata in cei peste douazeci de ani de cariera.
 
Lacuna Coil este cea mai bine vanduta trupa din catalogul Century Media Records, iar activitatea grupului a fost rasplatita cu numeroase premii precum "Best International Band" la Metal Hammer Awards 2016sau "Best Album" pentru "Dark Adrenaline" la Female Metal Voices Fest Award 2012 - material ce a ajuns pe locul 15 in top Billboard 200 cu peste un milion de unitati vandute. Grupul este formati in prezent dinCristina Scabbia (voce), Andrea Ferro (voce), Marco “Maki” Coti-Zelati (bass) si Ryan Blake Folden (tobe).
www.facebook.com/lacunacoil/
www.youtube.com/watch?v=s9sVUqOhcPU
 
Cellar Darling este un trio format in 2016 din Anna Murphy (voce, hurdy-gurdy), Merlin Sutter (tobe) si Ivo Henzi (chitara si bass), artisti cunoscuti pentru activitatea lor in formatia elevetiana Eluveitie.Albumul de debut Cellar Darling, "This Is The Sound", a fost lansat in data de 30 iunie, insa grupul a cunoscut un imens succes inca de la prima piesa lansata, "Challenge".
Cu fiecare concert sustinut, Cellar Darling isi invita publicul sa exploreze o lume de basm incarcata de magie si mister. "We want to unleash feelings and experiences by telling stories and drawing symbols, in the way mankind has done since its existence: through legends, folk tales, theatre, drama, spirituality - and through songs."
www.facebook.com/cellardarlingofficial/
www.youtube.com/watch?v=NWMiBj0yDJg
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:
- EARLYBIRD: 79 de lei Acces General si 109 lei Golden Circle - pana pe 15 septembrie -PRESALE 1: 89 Lei Acces General, 119 Lei Golden Circle - pana pe 15 octombrie; -PRESALE 2: 99 Lei Acces General, 129 Lei Golden Circle - pana pe 15 noiembrie -LA INTRARE: 110 Lei Acces General, 140 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile
 
Se pun in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle, in fata scenei. Capacitatea pentru acest eveniment va fi limitata la 800 de persoane asa ca grabiti-va sa cumparati bilete!
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 comentarii: