Tenebres prezinta coperta si un preview al albumului de debut, intitulat “Pain Eternal”



Black/goth-erii de la Tenebres se pregatesc de lansarea albumului de debut in toamna acestui an. “Pain Eternal” contine 8 piese si va fi lansat independent de catre trupa, in format CD si digital. Albumul a fost inregistrat in studioul trupei – Imperium Tenebrarum din Iasi, iar mixul si masterul au fost facute de catre Dorian Black.
 
“Pain Eternal” va avea parte de o lansare cu un cvartet format din oboi, vioara, viola si violoncel ce va fi acompaniat de un cor mixt. Acest concert special va avea loc doar intr-un singur oras din tara. In functie de reactia publicului, trupa va decide o continuare a acestei  formule. Mai multe detalii despre acest concert veti afla in curand.
 
Cu aceasta ocazie, Tenebres dezvaluie si artwork-ul  albumului “Pain Eternal”, o creatie semnata de Dorian Black, chitaristul trupei.
 
De asenemenea, un preview al pieselor de pe “Pain Eternal” poate fi vizionat la urmatorul link:
https://www.youtube.com/watch?v=PrpYC_B3azQ
 
Trupa a lansat recent un videoclip oficial pentru piesa ce da titlul albumului. Acesta poate fi urmarit aici:
https://www.youtube.com/watch?v=vqDt_9nS-h4
 
Tenebres a luat nastere in iarna lui 2015 din cenusa a trei trupe. Trupa si-a inchegat sound-ul in jurul sonoritatilor black, gothic si doom metal pe care le subliniaza cu ajutorul clapelor si a violoncelului. Trupa a mai concertat in Bucuresti si s-a bucurat de o primire calda din partea publicului cu ocazia primei editii OSTRING. Tenebres se declara influentati de trupe ca Lux Incerta, Virgin Black, My Dying Bride, Cradle of Filth.
 
Tenebres:
www.facebook.com/TenebresOfficial/

0 comentarii: