8 ani de Carturesti



De 8 ani exista Carturesti. De 6 ani Carturesti exista in viata mea. De 6 ani aproape saptamanal sau cel putin de 2 ori pe luna ma poti gasi in casa de pe Arthur Verona cautand printre carti, obiecte de ceai, DVD-uri cu filme sau muzica sau la un ceai in cocheta lor ceainarie.
Imi place la culme locul pentru ca este linistitor. Mereu vei gasi acolo o carte frumoasa care sa-te incante cand o citesti. Mereu vei gasi un obiect frumos pe care sa-l poti darui persoanei la care tii si mereu vei putea sa te delectezi cu un ceai sau o dulceata absoluta divine (recomand ceaiul "Moonlight" servit cu dulceata de trandafiri).
Samabata Carturesti serbeaza 8 ani. Voi fi prezent si asta pentru ca in ultimii 6 ani aceasta librarie a devenit mai mult decat un simplu loc de unde poti achizitiona carti...a devenit un fel de "acasa".
Carti, muzici, sunetul parchetului ce imi aduce de casa bunicii, aromele imbietoare ce cuprind fiecare camera si te inlantuie ducandu-te pe un norisor al relaxarii si incantarii.

Si pentru ca saptamana asta serbam 8 ani de Carturesti ofer si eu Carturestiului pentru "emotiile" traite in a sa locatie un mix special pe care-l poti asculta si chiar "cobora" de pe : http://www.filebox.ro/download.php?key=3j16xljawxtrtdkx
Sper sa-ti si tin sa spun ca ti-l ofer aproape in exclusivitate (a mai avut doar 1 ascultator, insa unul special).

Iar mai multe despre aniversare chiar de pe si pe site-ul Carturesti :

De 8 ani spunem povestea Cărtureşti. Pe 22 noiembrie, de ziua noastră, vrem să ascultăm poveştile voastre. Scrieţi-ne câte o propoziţie pentru fiecare an care s-a scurs din 2000 la info@carturesti.ro sau lăsaţi un comentariu la acest post până pe 21 noiembrie. Dacă aveţi nevoie de inspiraţie vă recomandăm să ascultaţi Clandestino în timp ce ne scrieţi. Pe www.clandestino.ro puteţi lăsa un comentariu cu povestea voastră la postul dedicat concursului.

Cele mai inspirate 8 istorioare de câte 8 propoziţii vor primi câte un premiu în cărţi, cd-uri, dvd-uri, ceaiuri şi accesorii pentru ceai. Câştigătorii vor fi anunţaţi sâmbătă dimineaţă şi îşi vor putea ridica premiile seara, la petrecerea de aniversare.

4 comentarii:

Alina | 19 noiembrie 2008 la 00:28

multumiiiiim mult pentru mix. ne vedem sambata

Vincent Vinyl | 19 noiembrie 2008 la 12:57

Da, ne vedem sambata.
Poti sa precizezi si ora la care ar trebui sa incepem sa ne facem prezenta?

Unknown | 19 noiembrie 2008 la 17:01

Incepand cu ora 21:00. Petrecerea se va intinde pana tarziu in noapte ca doar am crescut si acum avem voie sa stam pana tarziu. Prelungim programul obisnuit pana la 24:00 si se vor putea si cumpara carti, cu reduceri (in felul asta poti evita si calcarea in picioare de la Gaudeamus din week-end; oricum toate cartile de-acolo sunt deja la noi...asa ca...).
Iti trimit si afisul in premiera daca vrei...

Vincent Vinyl | 19 noiembrie 2008 la 17:49

Chiar te rog sa imi trimiti.