Clubbing 19

Pentru saptamana asta iti recomand urmatoarele evenimente :

Miercuri 26 noiembrie in Club Fabrica ai un Tricky after-party Live & Dj Set cu Sunday People.
Intrarea: 15 RON
Noile piese Sunday People le gasiti pe www.myspace.com/sundaypeople


Joi 27 noiembrie te intalnesti din nou cu Sunday People in club Loggia la a lor aniversare de 2 ani intr-un eveniment Peroni.
In urmă cu doi ani de zile, Loggia unul din puţinele locuri "fusion" dacă nu chiar singurul din Capitală, lansa o idee de avangardă pentru Bucureşti. Amplasată intr-un fost sediu de bancă interbelică, Loggia este o cafenea-lounge situată in plin centru, in care ziua poţi savura liniştit o cafea, intr-o atmosferă relaxantă, şi care seara, la sfarşit de săptămană, se transformă intr-unul din cele mai căutate locuri de pre-party din Bucureşti.
Seria de concerte live din Loggia va fi inaugurată de Sunday People. Trupa s-a format in anul 1996, in Bucureşti de fraţii Sultan şi Hasan Nasser. Combinand abilităţile de inginerie de sunet cu cele de a canta la diferite instrumente şi influenţaţi de trupele new wave reprezentative pentru curentul electro pop al anilor 80, Sunday People au avut o ascensiune rapidă pe scena romanească a muzicii electronice. Cei doi fraţi au fost implicaţi şi in alte proiecte muzicale precum Grooveoholics, Blanoz, Soul Dealer, LuminaL şi au colaborat cu artişti precum Billie Holiday, Cole Porter and Bryan Ferry. Trupa a lansat primul LP Untold Stories (Sofa Music ) in 2003. După mai multe schimbări de sunet, in 2004, apare cel de-al doilea album "Telepathically in Love" lansat cu Phazz-a-Delic. Trupa incepe să susţină concerte in afară şi să fie prezentă pe diverse compilaţii internaţionale. Cel mai recent album, Synesthesia , a fost lansat in luna noiembrie şi marchează trecerea la un sound mai matur şi prin cooptarea in trupă a unei voci si prezente feminine distincte, cea a Deliei.
Pe 27, joi, dupa concert, vom dansa toata noaptea pe muzica lui Hasan Nasser, si a rezidentului Loggia, Eddy M, cel care weekend-uri la rand promoveaza muzica de calitate in acest loc. Pretul biletul este de 20 RON, o bere Peroni fiind inclusa in pret.

So don't miss out!

0 comentarii: