8 ani de Carturesti - Review

Sambata...zi cu ploaie, vant si frig, iar seara cu o mica incercare de ninsoare ce parea sa se transforme chiar intr-o ninsoare adevarata.
Insa pe la orele 21:00 totul s-a calmat. Vantul n-a mai batut, ninsoarea si ploaia s-au oprit si probabil ca aceste elemente ale naturii au preferat sa ajunga pasnice si rabdatoare la Carturesti pentru a servi un ceai, a bea un vin si a-l asculta pe Dj Rancea (Clandestino) aflat in plin mix si asta in timp ce cumparau la preturi reduse si de sarbatoare carti, ceaiuri sau DVD-uri cu muzica sau filme.
Practic cei 8 ani de Carturesti au fost serbati cu ceai bun si relaxant in ceainaria ce era mereu aproape plina pana la refuz sau printr-o vizita la expozitia din sub_Carturesti.
Casa Carturesti a fost plina de oameni ce au venit special pentru a serba alaturi de cei care i-au bucurat in ultimii ani.
Iar cozile de la casa au demonstrat din nou faptul ca nu poti intra in Carturesti fara a nu cumpara ceva ce sigur este pe placul tau.
Si haide sa nu uitam si de prezenta lui Razvan Exarhu ce relaxat ca deobicei a socializat cu toti cei prezenti.
Cam asa a fost celebrarea de 8 ani a Carturesti iar daca n-ai fost ai ratat o atmosfera calda si placuta cum greu poti gasi la evenimente de acest gen...insa mai ai o speranta la anul la 9 ani de Carturesti.

0 comentarii: