Cinema 03



N-as fi crezut niciodata ca voi recomanda un film in care rolul principal sa fie sustinut de Richard Gere, si fac aceasta afirmatie deoarece Gere nu reprezinta unul dintre care actorii care sa-mi fi atras excesiv atentia.
Totusi "Nights in Rodanthe" ("Nopti in Rodanthe") este un film ce merita atentia oricarui cinefil.
Este vorba despre o poveste dramatica cu accente romantice a doi oameni a caror viata pare sa se destrame putin cate putin. Doi oameni ce au pierdut aproape totul, Adrienne (Diane Lane) o femeie cu 2 copii aflata in pragul divortului si Paul (Richard Gere) - un medic divortat ce se afla intr-o calatorie de regasire a fiului sau, ale caror destine se intrepatrund pe timpul a trei zile intr-un han aflat pe plaja Carolinei de Nord.
Acolo Adrienne spera sa-si regaseasca linistea necesara pentru a-si regandi viata iar Paul a venit la Rodanthe pentru a indeplini o datorie neplacuta si pentru a se confrunta cu propria constiinta.
Sunt doi straini care stau sub acelasi acoperis si cauta alinare unul in celalalt, declansand o poveste de dragoste ce avea sa le schimbe viata.
Viata le ofera o a doua sansa la fericire, o sansa la care nu sperau dar pe care o primesc...insa soarta va fi de acord? Ei bine ca sa afli ce se intampla du-te sa vezi filmul, sigur nu vei regreta.
Debutul in lung metraj al lui George C. Wolfe este unul cat se poate de reusit. El creeaza un film ce iti va ramane in minte, in inima si te va face putin sa reflectezi la felul in care traiesti.
Este un film pe care iti recomand sa-l vezi alaturi de o persoana incantatoare pentru ca astfel vei aprecia mai mult filmul. Eu am facut asta si probabil acesta este un motiv in plus pentru care ti-l recomand.
Vizionare placuta!

0 comentarii: