Cutia cu maimutze 01



Da...evident este vorba despre televizor. Acasa nu ma uit la televizor din motiv de lipsa de cablu (de fapt am cablul tras insa nu si pana la televizorul meu si nu consider ca este o necesitate asa ca nu-l trag). In schimb in vizitele pe care le fac am ocazia sa ma uit la televizor. De asemenea la serviciu in momentele de plictiseala sau cand ma duc dupa o cafea imi arunc ochii pe plasmele din jur si mai vad cate ceva.
Iar azi pe la 17:00 si un pic am observat pe B1 TV (parca) o emisiune ce avea titrat "fetelor este bine sa va maritati doar din dragoste". Acum titlul recunosc ca m-a atras si m-a incitat putin mai ales ca sunt deosebit de curios cam care este publicul tinta pentru o asemenea emisiune.
De ce ai face in amiaza mare o emisiune in care sa dai sfaturi pentru tinerele ce doresc sa se marite? Si mai ales de ce le-ai sfatui s-o faca din dragoste? Oare chiar mai crede cineva ca te poti casatori doar din interes sau doar din dragoste?
Pana la urma nu este vorba despre acceptarea celuilalt cu bune si cu rele si pana la urma ideea de a-ti petrece exclusiv cu el cea mai mare parte a vietii?
Totusi oamenii de la televiziunea respectiva au tinut sa faca emisiunea si sa comunice sfaturi (nu stiu din nou pentru cine poate pentru gospodinele care ar trebui ulterior sa povesteasca fetelor lor) pentru tinerele romance.
Cutia cu maimutze iti ofera astazi sfatul de a nu-te uita la o astfel de emisiune. Nu te va ajuta la nimic si chiar risti sa te enervezi...mai ales daca tocmai ai facut nunta si tu ca barbat iti dai seama ca a ta sotie este un mic tiran ce te-a ales din dragoste. Viitorul suna bine nu?
Vizionare placuta!

0 comentarii: