Discovery Channel - Grila de toamna

Postul Discovery Channel își lansează, la 1 septembrie, grila de toammnă. În grilă intră o emisiune creată chiar de fondatorul Discovery, John Hendricks. Titlul programului: Curiosity.
Emisiunea are prezentatori precum Morgan Freeman și Robin Williams.
Un alt documentar îl are producător pe Steven Spielberg.
Din program:
Prin grila de toamnă, canalul încearcă să atingă publicul țintă al postului: bărbații între 25 și 39 de ani.

Curiosity - Un program creat chiar de fondatorul companiei Discovery, John Hendricks. Din 26 septembrie, în fiecare luni de la 22.00. Seria aduce în discuţie întrebări majore care au preocupat şi preocupa oamenii, cum ar fi: „Există viaţă veşnică?”, „Există universuri paralele?” sau „Cum a fost creat Universul?” Seria va avea 14 episoade, fiecare fiind prezentat de o personalitate Hollywood-iană precum Morgan Freeman, Robin Williams sau Michelle Rodriguez.
Ground Zero: 10 ani mai târziu - Din 4 septembrie, în fiecare duminică de la 21.00 – Cronica proiectului de reconstrucţie a zonei World Trade din New York, Ground Zero. Producătorul executiv al programului este Steven Spielberg.
Tehnici esenţiale de supravieţuire (seria 6)  - Din 6 septembrie, în fiecare marţi de la 22.00.
Magia lui Keith Barry - Din 7 septembrie, în fiecare miercuri de la 22.00 – Celebru în toată lumea, Keith Barry, expert în iluzionism şi magie, explorează misterele minţii şi ne dezvăluie cum ar putea oamenii obişnuiţi să îşi folosească mai bine propriile aptitudini.
Un tăntălău în jurul lumii - Din 1 septembrie, în fiecare joi de la 22.00 – Este cea mai sofisticată farsă transformată în experiment social din istoria televiziunii, prezentată de Ricky Gervais (creatorul serialului de comedie “The Office”), Stephen Merchant si Carl Pilkington.
Top Gear (seriile 15 şi 16) - Din 1 septembrie, în fiecare joi de la 20.00.
Totodată, Discovery anunță și o schimbare de look, care se va vedea în elementele grafice și culorile folosite.

0 comentarii: