Kudos Beach Mamaia - 20 august

Vara asta, fii PARTYMANIAC la mare, cu picioarele-n nisip! DanceFM te distreaza MAXIM in fiecare week-end la KUDOS BEACH MAMAIA!

Petrecerea pe litoral a reinceput in nordul statiunii Mamaia, acolo unde clubberii si DJ-ii de renume international si-au dat inca o data intalnire!

Daca pana acum ne-am facut de cap sub ploaia de beat-uri semnate DJ NEGRU, Mahony, DJ Proof, Andrey Pushkarev, DJ Pagal, Mihai Popoviciu, MoonSound, ByBy, Mircea Ivan, JOSE MARIA RAMON, Optick, Siuciu, Ovidiu Andreik, Markus Homm, Adrian Eftimie si rezidentul Mano care au fost responsabili cu muzica buna si distractia, de-aceasta data- in perioada 19-21 august, la platane pe plaja care nu doarme niciodata urca Ali Nasser, DJ Greeg si Mahony!

Kudos Beach este fara indoiala locul perfect de party non-stop, locatia in care soarele bate mai “tare”, spatiul in care noptile devin albe si zilele de distractie luuuuuuuungi!DanceFM te invita in fiecare week-end pe plaja care a revolutionat clubbing-ul pe litoral- KUDOS! Vino sa te bronzezi perfect sub valurile de beat-uri asigurate de DJ-ii DanceFM!

0 comentarii: