Recomandare Urbana: Amor Electro

Formata in 2011, trupa portugheza Amor Electro este una din cele mai puternice voci indie-alternative sosite din peninsula Iberica.
Mariza Liz (foto) (ex-Donna Maria) este hipnotica voce ce a facut ca albumul de debut al trupei "Cai o Carmo e a Trindade" sa devina un succes si imediat dupa lansare sa se catare pana pe prima pozitie in topul vanzarilor in Portugalia si Spania.
Single-ul de debut : "A Maquina" a stationat saptamani bune pe prima pozitie a clasamentelor radiourilor din Portugalia creand astfel din Amor Electro una din cele mai in voga trupe.

Cu o imbinare excelenta de sunete electro si alternative, o voce ce ce te transporta intr-o realitate alternativa si te uneste pe deplin cu muzica, trupa Amor Electro aduce aminte de ceea ce produc mult mai cunosctutii Hooverphonic, doar ca, de aceasta data vorbim de mult mai multa pasiune inclusa atat in linia melodica cat si in vocea fantasticei Mariza Liz, ce insfarsit pare sa isi fi gasit o trupa pe masura talentului sau.0 comentarii: