Kudos Beach Club - Grand Closing

Pe final de vara, fii PARTYMANIAC la mare, cu picioarele-n nisip! DanceFM te distreaza MAXIM si in acest week-end la KUDOS BEACH MAMAIA!

Petrecerea pe litoral a reinceput in nordul statiunii Mamaia, acolo unde clubberii si DJ-ii de renume international si-au dat inca o data intalnire, insa pentru ca sezonul se apropie de sfarsit, e cazul sa dam Cezarului ce-i al lui de drept si sa ne facem de cap inca o data !

Daca pana acum ne-am facut de cap sub ploaia de beat-uri semnate DJ NEGRU, Mahony, DJ Proof, Andrey Pushkarev, DJ Pagal, Mihai Popoviciu, MoonSound, Mircea Ivan, JOSE MARIA RAMON, Optick, Suciu, Adrian Eftimie, Markus Homm, Ovidiu Andrei si Mano care au fost responsabili cu muzica buna si distractia, de-aceasta data- in perioada 26-28, la platane pe plaja care nu doarme niciodata urca din nou optick, Mahony si rezidentul Mano!

Kudos Beach este fara indoiala locul perfect de party non-stop, locatia in care soarele bate mai “tare”, spatiul in care noptile devin albe si zilele de distractie luuuuuuuungi!

DanceFM te invita si in acest week-end pe plaja care a revolutionat clubbing-ul pe litoral- KUDOS! Vino sa te bronzezi perfect sub valurile de beat-uri asigurate de DJ-ii DanceFM!

BE THERE and DANCE!!!

0 comentarii: