Bryan Ferry a pregatit un show de zile mari la Bucuresti

Renumitul muzician, textier si compozitor britanic, membru fondator al legendarei trupe Roxy Music si autor al unor hituri precum "Slave To Love", “Don’t Stop The Dance”, "More Than This", “Shameless”, sau "Avalon" - Bryan Ferry, va concerta pentru prima data in Romania la Arenele Romane din Bucuresti, in data de 18 septembrie 2011.

Bryan Ferry a pregatit pentru Bucuresti un show de zile mari. Pentru acest concert, britanicul va deplasa la Bucuresti o adevarata orchestra. Nu mai putin de 12 artisti vor urca pe scena alaturi de el pentru al acompania si sustine in cadrul recitalului de la Arenele Romane. Intregul grup de artisti include doi chitaristi, un basist, un tobosar, un saxofonist, un pianist, patru backing-vocals dar si doua dansatoare ce vor da un plus de culoare spectacolului.

Muzicienilor li se va adauga la Bucuresti si un staff de 19 persoane ce vor asigura suportul tehnic pentru prestatia Bryan Ferry. Productia si conceptul acestui nou show marca Bryan Ferry se ridica la peste 1 milion lire sterline si este gandita si pusa in practica de unul dintre baietii sai – Isaac Ferry - iar concertul din Romania va fi cel de-al 36-lea din actualul turneu european al artistului.

In varsta de 65 de ani, BRYAN FERRY este considerat unul dintre cei mai importanti muzicieni britanici din toate timpurile. A devenit faimos inca de la inceputul anilor ‘70 pentru stilul sau vocal suav si melancolic, pentru prezenta scenica impecabila si eleganta si pentru stilul vestimentar inconfundabil.

De-a lungul carierei impresionante a inregistrat nu mai putin de 13 albume solo, trei dintre ele ajungand No.1 in Marea Britanie si 8 albume cu Roxy Music. De asemenea 10 din single-urile lansate de Ferry au intrat in Top 5 si Top 10 UK Charts, in timp ce multe dintre hiturile sale au aparut pe diferite compilatii si soundtrack-uri de filme si documentare precum ‘Noua Saptamani si ½’ in regia lui Adrian Lyne, ‘Bitter Moon’ al lui Roman Polansky, ‘Legend’ de Ridley Scott, ‘Phenomenon’ de Jon Turteltaub si ‘The Walker’ al lui Woody Harrelson.

Spectacolul de la Bucuresti promoveaza noul material discografic al artistului lansat in toamna anului trecut. Intitulat “Olympia”, albumul contine atat piese inregistrate alaturi de fostii colegi din Roxy Music cat si colaborari cu artisti renumiti precum David Stewart (Eurythmics), Johnny Greenwood (Radiohead), Flea (Red Hot Chili Peppers), Scissor Sisters, Groove Armada si David Gilmour (Pink Floyd). Intrat direct in Top 20, discul a fost foarte bine primit de presa de specialitate si de public, multi considerand-ul cel mai bun material al artistului din ultimii 20 de ani.

Noile compozitii BRYAN FERRY precum si hit-urile care l-au consacrat vor putea fi ascultate in premiera intr-un show live la Arenele Romane din Bucuresti pe data de 18 septembrie.

Biletele ramase disponibile pentru acest spectacol pot fi procurate online de la Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange¸ Vodafone, Domo in librariile Humanitas si Carturesti la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia locurilor in arena: 210, 280 si 350 lei.
Concertul BRYAN FERRY din 18 septembrie 2011 este produs de One Event.

0 comentarii: