Concertul Cesaria Evora de la Bucuresti se anuleaza

Dupa o saptamana incarcata de tensiune, in care toti am asteptat si ne-am dorit vesti bune in legatura cu sanatatea Cesariei Evora, iata ca in momentul de fata diagnosticul medicilor nu este deloc incurajator. Din pacate artista este de aproape doua saptamani internata intr-o clinica din Franta si desi vestile despre starea ei de sanatate erau pana acum imbucuratoare, in ultimele doua zile afectiunile mai vechi ale Cesariei au recidivat. Un nou consiliu format din cei mai buni specialisti din domeniu s-a intrunit, si pe baza ultimelor analize a decis: Cesaria este in imposibilitatea de a mai sustine concerte!


Motiv de tristete si dezamagire pentru milioanele de fani ai artistei de pe intreg mapamondul care asteaptau cu nerabdare ca starea de sanatate a artistei sa ii permita sa sustina in continuare macar concertele de adio, printre care si cel de la Bucuresti.

„Ne cerem scuze pentru vestile nu tocmai placute despre concertul Cesariei Evora din Bucuresti si pentru rapiditatea cu care s-au schimbat datele in cursul acestei saptamani, dar nu ne-am dorit decat sa informam fanii artistei cat mai exact si intr-un timp cat mai scurt posibil asupra schimbarilor intervenite” afirma organizatorii.

Toate persoanele care au achizitionat bilete le pot inlocui cu un alt bilet la unul dintre concertele Project Events (Lod Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, Spargatorul De Nuci – balet pe gheata, Lara Fabian) sau isi pot recupera banii de la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate biletele.

0 comentarii: