Review: Brunch in Gradina by Spic&Bob

Sâmbătă, 10 septembrie, Grădina OAR a fost pe lângă o oază de linişte, o oază a bunătăţilor, găzduind un brunch marca Spic&Bob.

Invitaţii şi-au început preambulul culinar tocmai la prânz, şi au zăbovit în faţa farfuriilor încărcate de minunăţii, la umbră, cu o limonadă rece, până dupa-masa târziu. Bufetul deschis  pus la dispoziţia gurmanzilor a oferit sandwich-uri neobişnuite, preparate în 7 feluri de pâini diferite, salate, quihe-uri, specialităţi de pâine dulce şi sărată, American pies, croissante şi pain au chocolat, tarte cu fructe, brioşe, torturi şi prăjituri.
„Vedetele” au fost fără îndoială sandwich-ul cu mozzarela şi sos pesto, presărat cu busuioc şi pus la adăpost într-o ciabatta, pâinea cu banane şi crustă de nuci caramelizate şi tartele cu nuci şi caramel.

Toţii oaspeţii au lăudat deliciile gustate şi au cerut o reluare a experienţei brunch-ului, ceea ce cu siguranţă se va întâmpla. Cei care nu au ajuns de data aceasta şi cei care vor să ajungă şi data viitoare sunt invitaţi pe pagina de Facebook a celor de la Spic&Bob pentru a afla primii despre evenimentele următoare.

0 comentarii: